AMSTERDAM - Tijdens de eerste speeldag van de Tweede Divisie stond direct de kraker tussen AFC en Katwijk op het programma. De gasten bleken op Sportpark Goed Genoeg veel te sterk.

Ahmed el Azzouti gaf direct zijn visitekaartje af bij zijn nieuw club Katwijk. Na twintig minuten scoorde hij uit een voorzet van Lars Weistra en een kwartier later gaf hij de assist van waaruit Kilian van Mil de ruststand op 0-2 kon bepalen.

Tien minuten na rust was de spanning echter volledig terug toen Raily Ignacio de aansluitingstreffer maakte, maar er knapte iets bij de Amsterdammers toen Marciano Mengerink de marge weer op twee bracht. Aanvoerder Robbert Susan maakte het in blessuretijd nog erger voor de thuisploeg: 1-4.