AMSTERDAM - AFC is na drie wedstrijden nog ongeslagen in de Tweede Divisie. Zaterdagmiddag wisten de Amsterdammers met 2-1 te zegevieren over Kozakken Boys en heeft het nu zeven punten uit drie duels.

Het werd een moeizame middag voor AFC, dat wel bij de eerste de beste kans gelijk scoorde via Matthijs Jesse. In de 18e minuut stond het echter alweer gelijk toen Gwaeron Stout het eindpunt was van een vlotte aanval van de Werkendammers.

Nadien werd het spel van beide kanten slordig, met weinig kansen en dat duurde tot ver in de tweede helft. Vijf minuten voor het einde van de officiële speeltijd wasRaily Ignacio echter weer eens het goudhaantje voor AFC door de beslissende treffer te scoren: 2-1.