NOORDWIJK - In de Tweede Divisie heeft AFC de eerste punten laten liggen en Noordwijk voor de tweede keer op rij gelijkgespeeld. Op Duinwetering eindigde het onderlinge duel in 1-1.

Met dat resultaat mag AFC het meest tevreden zijn want het initiatief lag duidelijk bij de thuisploeg, dat het meeste balbezit had en de beste mogelijkheden kreeg. De openingstreffer kwam op slag van rust echter uit de lucht vallen toen verdediger Dylan Rietveld van pakweg veertig meter uithaalde en keeper Van Zetten compleet verraste.

Van Zetten maakte zijn foutje na de rust goed toen hij een strafschop keerde van aanvoerder Emiel Wendt, na een overtreding op Jesper de Vré. Die misser kwam Noordwijk duur te staan, want een aantal minuten later wist Matthijs Jesse, eveneens met een afstandsschot, keeper Jansen te kloppen met een puntendeling tot gevolg.