KATWIJK - In de Tweede Divisie heeft AFC de koppositie weten vast te houden door de belangrijke wedstrijd bij Katwijk met 2-3 te winnen. De ploeg van trainer/coach Uli Landvreugd behoudt daardoor een voorsprong van twee punten op IJsselmeervogels.

De gebroeders Teijsse waren weer eens belangrijk voor de Amsterdamse ploeg want nadat Michiel van Dam Katwijk in de eerste helft de score had geopend werd het kort na de rust gelijk door Yordi Teijsse, die in de eerste helft al eens de paal had geraakt. Nu mikte hij via de onderkant van de lat raak.

In een spannende slotfase raakte Tesselaar namens de thuisploeg de lat waarna Kenny Teijsse twee minuten later een corner tegen de touwen wist te koppen. Invaller Matthijs Jesse besliste het duel defintief uit een voorzet van Ignacio waarna Van Dam in blessuretijd de eindstand op 2-3 bepaalde.

Katwijk - AFC 2-3 (1-0)
25. Van Dam 1-0
50. Y. Teijsse 1-1
80. K. Teijsse 1-2