SPAKENBURG - AFC kruipt steeds dichter naar de top van de Tweede Divisie. Na een 0-2 overwinning op Spakenburg staat de ploeg van trainer Benno Nihom nog maar op één punt achterstand van de beide koplopers, Quick Boys en De Treffers.

Het was weer eens Raily Ignacio die de toon wist te zetten in Spakenburg. De spits opende al na zeven minuten de score. AFC bleef hierna de beter ploeg, maar wist dat overwicht niet meer in doelpunten uit te drukken.

Waar Spakenburg er in de eerste helft niet aan te pas kwam, daar was men na de rust een stuk gevaarlijker. Met name Vince Gino Dekker was regelmatig een plaag voor de Amsterdamse defensie. AFC had het lang moeilijk, maar in de uiterste slotfase maakte routinier Kevin Visser aan alle onzekerheid een eind door de 0-2 aan te laten tekenen.