AMSTERDAM - In de Tweede Divisie heeft AFC woensdagavond met het kleinst mogelijke verschil gewonnen van De Treffers. Op Sportpark Goed Genoeg won de ploeg van trainer Ulrich Landvreugd met 1-0.

AFC had de eerste helft duidelijk het beste van het spel, al kwam het in de openingsfase goed weg tegen de gasten uit groesbeek toen Vlijter op de lat schoot. Halverwege de eerste helft komen de Amsterdammers op voorsprong als Thomas Verhaar vanaf rechts naar binnen komt en binnen schiet.

Na de rust probeert De Treffers met enkele aanvallende wissels het tij te keren, maar de AFC-defensie en keeper Patrick Zonneveld blijven op de been. Door de zege blijft AFC op de derde plaats staan. Met nog een wedstrijd tegoed is de achterstand op koploper Katwijk negen punten.