TIEL - AFC heeft op de laatste speeldag van 2019 in de Tweede Divisie ternauwernood een punt gepakt. De ploeg van trainer Uli Landvreugd speelde op bezoek bij TEC lange tijd met tien man en keek tegen een 2-0 achterstand aan. In de uiterste slotfase wist men toch nog op 2-2 te komen.

In Tiel kwam de thuisploeg na ruim tien minuten op voorsprong door een benutte strafschop van Matthijs van Gessel. Dezelfde speler scoorde na een uur nogmaals op het moment dat AFC al met tien man stond. Kort voor de rust had Melvin Grootfaam namelijk een directe rode kaart gezien. Vijf minuten na de 2-0 wist Yordi Teijsse voor de aansluiting te zorgen en in blessuretijd kreeg ook AFC een strafschop te nemen. Milan Hoek bleek uiterst koelbloedig en klaarde het klusje vanaf elf meter: 2-2.