Half bewolkt14.7 ℃

All4Well in Diemen

Bezoekadres:

All4Well

Binnenpolder 1
1112RW Diemen
06-15165768
kasia4well@gmail.com
https://leef-gezonder.nl/

All4Well

Mijn naam is Katarzyna Klosowska en ik kom oorspronkelijk uit Polen. Ik woon al meer dan 25 jaar in Nederland en vanaf 2002 ben ik actief op gebied van stoelmassage en gezondheid. Ik heb 10 jaar eigen praktijk gehad met stoelmassage voor bedrijven en in die periode meer dan 25.000 massages gedaan en veel geleerd over hoe ons lichaam werkt en welke voeding het beste is om lichaam in goede conditie te houden en gezond te blijven. Maar op een gegeven moment ook in mijn leven kwam te veel stress en een zwakke moment die mijn naar burn-out en depressiviteit heeft geleid. Ik dacht toen dat ik niets meer kon en geen kant meer op kon gaan tot op een gegeven moment is LifePharm in mijn leven gekomen. Dat bleek de oplossing zijn voor mijn gezondheid en financiële stress. Ik ben in gaan verdiepen en gaan gebruiken en praten over met andere mensen. Dankzij de producten is mijn energie terug gekomen en mijn focus en concentratie is terug en ik begon weer actief te leren alles over de technologie van de producten en het mooie systeem waarmee iedereen inkomen kan hier verdienen. Ik volg alle trainingen en conferenties om up-to-date te blijven. Ik kan u adviseren welke producten kunt u best gebruiken en hoeveelheid om in te nemen. Ik begeleid u ook naar succes en geef extra adviezen om de beste uit te halen. Onze producten bevatten groei factor fibroblasten die stamcellen kunnen stimuleren tot het aanmaak van nieuwe gezonde cellen en regeneratie van gehele organisme.

Bent u opzoek naar een samenwerking? Het is ook mogelijk om zich aan te sluiten als partner en programma volgen om goede financiële voordelen uit het netwerken te halen. Bij interesse kan ik u alles toelichten in een persoonlijke gesprek. Ik ervaar het als zeer prettige activiteit om mensen te kunnen helpen en elke kleine en grote succes van de klanten heeft enorme waarde voor mijn. Ik doe mijn uiterste best om u persoonlijk laten slagen en uw doel te bereiken.

Buiten de LifePharm programma adviseer ik ook om gezond water te drinken die de cellen kan beïnvloeden en helpen sneller gewenste resultaten te verkrijgen om te functioneren op zijn best.

U kunt altijd afspraak met mijn maken voor weldadige stoelmassage (ook op locatie) omdat ik daar jaren ervaring mee heb. Ik bied u ook aan de totale lichaamsanalyse via de geavanceerde Quantum Magnetic Body Scan waarmee we overzicht krijgen in uw vitale systemen. Ik kan daarna een complete programma voor u samenstellen om uw lifestyle aan te passen. De voordelen van alles zijn dat u langer, gezonder en gelukkig leven kan krijgen voor terug en nog jaren van uw leven gaan genieten zoals het bedoeld was.

Alles wat ik bied is om gezond en vitaal te blijven en voorkomen van vervelende ziektes.

Mijn uitgangspunt is dat voorkomen is beter dan genezen omdat onze gezondheid is alles wat we bezitten en onze lichaam is onze tempel waar we goed voor moeten zorgen!

U bent van harte welkom in mijn praktijk in Diemen of op locatie

Foto's van All4Well

All4Well image 1
All4Well image 2
All4Well image 3
All4Well image 4
All4Well image 5
All4Well image 6
Beoordelingen
5
4
3
2
1
5.0

3 Beoordelingen


Op dit moment is er nog geen review. Wees de eerste die een review schrijft.

Geef je beoordeling over All4Well. Dit kan door het geven van een cijfer of door het schrijven een review. Let op: Je recensie wordt openbaar gepubliceerd op internet.

Eerste indruk
Service
Prijs / Kwaliteit

logo
|Nieuws | Sport | Evenementen

CONTACT

Hoofdvestiging:
H.P. Berlageweg 8
1703 DG Heerhugowaard

Social media
Nieuwsbrief aanmelden

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en krijg wekelijks een samenvatting van alle gebeurtenissen uit jouw regio.

Aanmelden

Online dagbladen

map