AMSTERDAM - Of het nu gaat om een strategische kick-off, een personeelsfeest, een jubileum, een awardshow, een congres, een relatiemarketing event, of…, het maakt niet uit. East Side is een professioneel, creatief en betrouwbaar evenementenbureau in Amsterdam voor jouw event. En kan met alle soorten events uit de voeten.


Evenementenbureau East Side ontwikkelde en produceerde de afgelopen 35 jaar meer dan 1500 evenementen: van klein tot groot, van 50 tot 15.000 personen, live, online en hybride events, met een klein of groot budget, van intiem tot spectaculair, van inhoudelijk tot meer fun, van eenvoudig tot zeer complexe eventorganisatie. In Amsterdam en ver daarbuiten. We hebben alles is in huis om jouw event impactvol en succesvol te maken.

Meer dan alleen evenementenbureau

East Side onderscheidt zich van andere evenementenbureaus in Amsterdam en omgeving door ons middelenvrije denken en brede creativiteit. We hebben een eigen ontwerpstudio (ruimtelijk en grafisch) en een eigen werkplaats.

Onze aanpak is persoonlijk en altijd op maat. We luisteren goed naar jouw ideeën en behoeften, en denken met je mee om een uniek en passend evenement te creëren

Onze jarenlange ervaring als evenementenbureau heeft ons een breed en diep netwerk van leveranciers en partners opgeleverd, waardoor we altijd de juiste partijen weten te vinden en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding kunnen bieden. Natuurlijk weten we onze weg binnen de gebruikelijke eventleveranciers zoals locaties, catering, techniek, meubilair, entertainment en fotografie. Maar ook putten we uit een groot netwerk als het gaat om moderators, (trainings)acteurs en gastsprekers en bedenken we entertainment en interactie op maat.

Verder hebben veel ervaring in het optuigen van complete communicatie- en uitnodigingstrajecten rondom jouw event. Want zonder gasten geen event. Het natraject of de napret is minstens zo belangrijk. Met een leuke aftermovie kunnen we een mooie impressie maken van jouw evenement. Aan de hand van (online) enquêtes meten we de tevredenheid van de gasten, maar ook van onze opdrachtgevers. Learning verankeren we en passen we direct toe.

Productionele ontzorging

Daar waar we als evenementenbureau altijd creatief willen verrassen, sluiten we productionele verrassingen graag uit. Wij ontzorgen je op productieniveau en denken aan alle praktische zaken zoals vergunningen, logistiek, techniek en beveiliging. Jouw evenement in Amsterdam is bij ons in ervaren handen. Wij kunnen de totale regisseur van jouw event zijn. Zodat jij je nergens zorgen over hoeft te maken. En op de dag(en) zelf ook als gast mee kan doen aan het event of je handen vrij hebt om goed gastheer/vrouwschap in praktijk te kunnen brengen.

Als je voor jouw evenement in Amsterdam liever deeltrajecten in eigen hand houdt, bijvoorbeeld een uitnodigingstraject, kan dat natuurlijk ook. Met elkaar maken we dan duidelijke afspraken wie wat precies doet en hoe we de onderdelen goed op elkaar laten aansluiten.

Prettig samenwerken met veel plezier is het allerbelangrijkste. Samen met onze opdrachtgevers gaan wij als evenementenbureau altijd voor het allerbeste eindresultaat!

Evenementenlocaties in Amsterdam

Waar gaat jouw event plaatsvinden? Evenementenbureau East Side is zeer bekend in Amsterdam en omstreken en weet altijd een passende eventlocatie te vinden. Want er zijn er zoveel in Amsterdam dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Gelukkig weten wij onze weg, kennen we de voordelen maar ook de aandachtspunten van de meeste eventlocaties in Amsterdam. We denken graag met je mee en adviseren voor de beste keuze.
Verder zijn onze connecties in Amsterdam uitstekend en vinden we het uitdagend en leuk om ook te kijken naar een nieuwe of andere locaties die we geschikt maken voor jouw event.

Voor welke evenementen kun je bij East Side terecht?


Evenementenbureau East Side kan elk type zakelijk event voor je organiseren, in en buiten Amsterdam, groot of klein, inhoudelijk of meer feestelijk, live, online of hybride.
Hieronder vind je een overzicht van de events waarvoor je bij ons (onder andere) terecht kunt:

● Personeelsfeesten: je medewerkers trakteren op een onvergetelijk feest? East Side helpt je als evenementenbureau graag met het bedenken en uitvoeren van een passend concept. Zo verzorgen we in ons ruim 35 jarig bestaan personeelsfeesten voor onder andere Remia, Athlon, Hilverzorg, Rabobank, Shimano Europe, Aviko, Kadaster en Zeeman
● Relatiemarketing evenementen : bereik jouw klanten of relaties op impactvolle wijze met een open dag, een relatiebijeenkomst, een sponsordiner, de opening van een nieuw kantoorgebouw of fabriekshal, een productlancering en meer. East Side deed dit bijvoorbeeld voor Gemeente Amsterdam Wereld Natuurfonds. ProRail, BISSELL, Shimano Europe en Athlon
● Awardshows: heb jij ideeën om een awardshow te verzorgen of ben je toe aan een frisse blik om een jaarlijks terugkerende awardshow verrassend te houden? Evenementenbureau East Side denkt graag met je mee. Zo ontwikkelden en verzorgden we bijvoorbeeld de Schiphol Consumer Awards, de Familiebedrijven Award en de Joke Smit Prijs.
● Jubileum events: als je bedrijf of een belangrijk persoon binnen de organisatie een mijlpaal viert, is het leuk daar bij stil te staan. Wij maken er graag een onvergetelijk event van. Of het nu gaat om een 25-jarig jubileum van de bedrijfspartner of een 100-jarig bestaan van je bedrijf, wij zorgen voor een passende invulling en aankleding van jouw jubileum. Nysingh Advocaten en Notarissen, Remia, Bond van de Volkstuinders Amsterdam en VMI gingen je onder andere voor.
● Congressen: of een congres nu moet informeren, inspireren, motiveren of bedoeld is om te netwerken of je doelgroep te activeren, het maakt ons niet uit. Vanuit jouw doelstellingen bedenken we een passend eventconcept en programma en zorgen we dat alle op productionele zaken (faciliteiten en logistiek) op rolletjes lopen. Athlon, Ministerie OCW en Trouw Nutrition zijn slechts enkele voorbeelden uit ons brede portfolio.