EEN ZELFGEMAAKTE IJSTHEE TIJDENS DEZE HITTE

Sunny vibes met het stralende zonnetje! Het is zomer. Tijd voor verfrissing. IJsthee werkt als super dorstlesser. Toch is het lastig om ijsthee te vinden met échte theesmaak, zonder toevoegingen en die niet stijf staat van de suikers. Het merendeel van het aanbod in de supermarkt bevat namelijk nog geen 0,15% thee-extract, altijd extra ingrediënten (waarschijnlijk onbekende toevoegingen die niet uit te spreken zijn...) en minimaal 2 suikerklontjes per glas.


WAT IS COLD BREW TEA?

Precies daarom deelt theesommelier Linda van Mevrouw Cha graag haar kennis met jou en laat je ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van ijsthee. Cold brew tea (koud gezette thee) is een hele eenvoudige manier om thuis heel simpel en snel zelf ijsthee te maken. De naam zegt het al. Je zet thee met koud water. Oelálá, laten we meteen beginnen!


SIMPEL EN SNEL EEN IJSTHEE ZONDER TOEVOEGINGEN EN SUIKERS

En dat kan! Want Mevrouw Cha heeft haar allereerste e-book ontwikkeld, waarin alles over ijsthee wordt verteld. Zo wordt duidelijk dat je thuis in 4 eenvoudige stappen al pure ijsthee maakt. Daarnaast worden er 6 inspirerende recepten weggegeven om je alvast een extra vliegende start te geven. Ook als je meer wilt weten over cafeïnevrije ijsthee, kom je aan je trekken.


GRATIS E-BOOK OVER ZELF IJSTHEE MAKEN

Ben je ook bezig met gezonde voeding, ben je simpelweg theeliefhebber, houd je ervan om zelf recepten te maken of heb je gewoon heel erg veel zin in een verkoelend drankje? Spiek hier voor jouw gratis e-book over zelf ijsthee maken met Mevrouw Cha.

Blijf op de hoogte en we zien je graag op onze Facebook pagina.