AMSTERDAM - Het Amsterdamse Bos hield dit najaar in samenwerking met AmstelveenZ.nl een fotowedstrijd rond de pracht en praal van het Bos in de herfst. De winnares is nu bekend!

Het Amsterdamse Bos is prachtig in alle jaargetijden, en in de herfst kun je dankzij het schitterende kleurenpalet helemaal fraaie foto’s maken. Dit jaar schreven we daarom samen met AmstelveenZ.nl een fotowedstrijd uit, met als thema 'herfstbos'. Er werd daarbij extra gelet op (gematigde) fotobewerking en orginaliteit.

Uit honderden prachtige inzendingen is één winnaar gekozen. De winnende foto werd gemaakt door Kim Dickhout-Buijs, die een middag naar het Amsterdamse Bos ging met haar dochtertje.

Plek 2 ging naar Dorijn Curvers met een fraaie foto van een hooglander, Plek 3 naar Astrid van Moorsel met een close-up van een paddenstoel. Bekijk de reactie van de winnares en vele mooie andere inzendingen op de website van AmstelveenZ.nl.

Prijzen

De winnende foto wordt op A3-formaat afgedrukt en wordt tentoongesteld in De Boswinkel. De winnaar mag de ingelijste foto na afloop van de tentoonstelling natuurlijk mee naar huis nemen. Bovendien wordt de foto groot gepubliceerd in de december-editie van AmstelveenZ Magazine. De makers van de mooiste 3 foto’s worden beloond met een diner voor 2 (beschikbaar gesteld door AmstelveenZ).

Inzendingen
Prijswinnaars van harte gefeliciteerd! En alle andere deelnemers van harte bedankt voor het insturen van mooie foto's van paddestoelen, herfstbladeren, bomen, zonsondergangen, dieren en nog veel meer! Kijk voor de andere ingezonden foto's op de website van AmstelveenZ.