AMSTERDAM - Het Amsterdamse Curated.for Store is een samenwerking aangegaan met Winkelstraat.nl. De livegang van de modezaak is hiermee een verrijking van de digitale fashion hotspot op Winkelstraat.nl, waar nog vier andere Amsterdamse boutiques op aangesloten zijn.

Uniek aanbod in Amsterdam

Curated.for Store is in 2016 opgezet door Jeffrey Platteel, die zijn interesse voor mode en ondernemen heeft gecombineerd. De Amsterdamse boutique is gericht op het bieden van een klantgerichte benadering; service, klantvriendelijkheid en kwalitatief hoogstaande items. Dankzij de aansluiting bij Winkelstraat.nl kunnen de producten van Curated.for Store nu tot ver buiten Amsterdam worden aangeboden.

De collectie van Curated.for Store is geïnspireerd door levensstijlen van over de hele wereld. De winkel is huiselijk ingericht, zodat iedereen zich er snel thuis zal voelen.

Winkelstraat.nl

De kleding op Winkelstraat.nl komt uit exclusieve boutiques, verspreid door heel Nederland en België. Elke collectie is uniek en aangevuld met een flinke dosis limited editions. Van ieder item is er vaak maar één, waardoor men al snel een one-of-a-kind te pakken heeft.

Recent beoordeelde Vogue Winkelstraat.nl met een plaats in de top 100 beste webshops. Klanten van Winkelstraat.nl beoordelen de service met een 9,5. In het bijzonder waarderen zij de kwaliteit van de collectie, de snelheid van levering en de persoonlijke communicatie.