AMSTERDAM - Het Amsterdamse Old South is een samenwerking aangegaan met Winkelstraat.nl.

De livegang van de kindermodezaak is hiermee een verrijking van de digitale fashion hotspot op Winkelstraat.nl, waar nog geen andere Amsterdamse kinderboutiques op aangesloten zijn.

Uniek concept in Amsterdam

Kinderboutique Old South is een kindermodewinkel midden in Oud-Zuid. De boutique beschikt over een ruime collectie zodat er voor ieder kind wat wils is. Naast kleding, biedt de boutique ook speelgoed en baby accessoires.

Op woensdag, vrijdag en zaterdag is er zelfs een kinderkapper aanwezig. Ideaal voor kinderen die een complete make-over willen.

Winkelstraat.nl

De kleding op Winkelstraat.nl komt uit exclusieve boutiques, verspreid door heel Nederland en België. Elke collectie is uniek en aangevuld met een flinke dosis limited editions. Van ieder item is er vaak maar één, waardoor men al snel een one-of-a-kind te pakken heeft.

Recent beoordeelde Vogue Winkelstraat.nl met een plaats in de top 100 beste webshops. Klanten van Winkelstraat.nl beoordelen de service met een 9,5. In het bijzonder waarderen zij de kwaliteit van de collectie, de snelheid van levering en de persoonlijke communicatie.