AMSTERDAM - Vrijdag 26 mei is de finale van Club Junior Masterchef 2017 in Maakland (Jeugdland), Valentijnkade 131. De wedstrijd begint om 16.00 uur en om 19.00 uur zijn de winnaars bekend.

Vanaf de meivakantie zijn de teams uit verschillende buurten in Oost al met deze Healthy Food Competition bezig. De kooktalenten kregen eerst een kookworkshop van een professionele kok. In de eerste ronde ging de strijd tussen teams uit de eigen buurt. In de tweede zijn alle recepten gefinetuned om die tijdens de grote finale op 26 mei klaar te maken en te presenteren.

Het belooft weer een zinderende finale te worden met vele tieners, ouders, buurtbewoners en belangstellenden in het publiek. Tijdens de finale beoordeelt een deskundige jury de gerechten op smaak, presentatie en creativiteit. Ook de stem van het aanwezige publiek telt mee. U bent van harte welkom, de toegang is gratis.

Club Junior Kookclubs

Deze succesvolle en leerzame kookwedstrijd voor tieners van 10 tot 15 jaar uit Amsterdam Oost wordt al voor de derde keer georganiseerd door Dynamo Jeugd en Jongerenwerk Club Junior. Zij organiseren ook kookclubs waar iedere week gezellig en gezond samen gekookt en gegeten wordt. Uiteraard ook om toe te werken naar de jaarlijkse Masterchef finale.

Deze activiteit valt onder de vele activiteiten in het kader van Zo blijven wij gezond in Oost.