AMSTERDAM - Maandag 28 augustus 2017 start Waternet (sector Leidingwerk) met de aanleg van een rioolpersleiding. De werkzaamheden duren ongeveer 6 weken.

Gestart wordt bij G.J. Scheurleerweg 156 richting kruispunt met het H.Stolleplantsoen.

Op het kruispunt G.J. Scheurleerweg en H. Stolleplantsoen wordt de rioolpersleiding aangesloten op een bestaande rioolpersleiding.

De werkzaamheden worden op werkdagen tussen 07:00 - 16:00 uur uitgevoerd. Het aansluiten op de bestaande persleiding zal in de avond en nacht plaatsvinden. De exacte datum is nog niet bekend maar wordt tijdig bekend gemaakt.

Tijdens de werkzaamheden is de G.J. Scheurleerweg tussen perceel 156 en het H. Stolleplantsoen gestremd voor autoverkeer. Dit houdt tevens in, dat er voor de deur niet geparkeerd kan worden. Fiets- en voetgangersverkeer blijft mogelijk.

Tijdens de werkzaamheden op het kruispunt G.J. Scheurleerweg en het H. Stolleplantsoen is het autoverkeer gestremd. Fiets- en voetgangersverkeer blijft mogelijk, zodat het viaduct van de ringweg bereikbaar blijft. Ook zal er ruimte zijn voor nood- en hulpdiensten, die de wijk vanaf het viaduct willen bereiken.

De tijdelijke verkeerssituaties worden door borden aangegeven. Direct na de werkzaamheden van Waternet wordt de bestrating hersteld. Het plantenvak aan de slootkant bij G.J. Scheurleerweg 154-156 wordt tijdelijk geheel of gedeeltelijk verwijderd. Na de werkzaamheden wordt dit weer hersteld.