AMSTERDAM - Cryptocurrency is heel klein begonnen en heeft nu zoveel andere cryptomunten. Het meest bekende is de bitcoin. Maar daarnaast heb je weer andere die ook goed zijn. Elk cryptomunt heeft zijn eigen kenmerk. Elk jaar heb je weer verschillende cryptomunten die elkaar inhalen. Ben je benieuwd welke cryptomunt in 2021 interessant is?

Investeren in 2021
Als je van plan bent te gaan investeren in cryptocurrency kun je dan even nagaan welke cryptomunt interessant is dit jaar. Je kunt je investering van dit jaar ook bepalen door eerst te kijken naar een samenvatting van de afgelopen jaren. Veelbelovende crypto kopen is dus wereldwijd mogelijk.

Over bitcoin hoef er niet veel gesproken te worden, omdat de koersen hiervan blijft stijgen. Het is tot nu toe een van de meest stabiele cryptomunt. Je kunt snel bitcoin kopen via Bitcoinexchangenederland. Ethereum is op de tweede plaats en mag dus ook meegaan naar 2021. Ethereum gebruikt techniek van sharding. Hiermee kan het gemiddeld 30 transacties per seconde opschalen naar 100.000 transacties per seconde. Dit is best wep een interessante coin om te volgen in 2021.

Na de twee beste cryptomunten volgt chainlink. Deze is niet zo bekend, maar het is in 2019 benoemd als de best presterende munt. Chainlink zorgt ervoor dat de blockchain technologie op een brede schaal toepasbaar wordt. Chainlink wilt smart contracts mogelijk maken zodat verschillende platforms hiermee kunnen communiceren.

Binance mag ook meedoen in 2021. Binance is de valuta waarmee crypto traders hun transactiekosten kunnen voldoen. Uniswap heeft een kenmerk die zeker niet mag missen in 2021. Uniswap is de oplossing voor liquiditeitsproblemen van decentrale cryptocurrency exchanges.

Radix is een cryptomunt waarvan je niet hebt gehoord. Maar wat deze zo bijzonder maakt is de mogelijkheid om een miljoen transacties mogelijk te maken. The Ocean Token is net als Radix een onbekende. Deze munt is geschikt op het gebied van staking en data uitwisseling. Elke dag is sprake van zoveel data uitwisseling dus dit komt zeker goed van pas.

Er zijn nog een tal van cryptomunten die langzamerhand populair worden. Maar de bovenstaande zijn het meest bekende en mag zeker meegenomen worden naar 2021. Wat deze cryptomunten uniek maakt is dat ze elk een speciaal kenmerk hebben die nodig is in de crypto wereld. Je zult merken dat Bitcoin nog aan top staat, maar Ethereum haalt hem bijna in. benieuwd wat er in 2021 gaat gebeuren?