AMSTERDAM - Er zijn steeds meer mensen in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland, die besluiten om veganistisch te leven. Er zijn ook steeds meer producten waarvan je een veganistische variant kunt kopen. Neem bijvoorbeeld vegan bonbons. Veel mensen zijn dol op bonbons, maar als veganist kun je niet alle bonbons eten. Veel bonbons bevatten namelijk dierlijke producten zoals gelatine en melk. Gelukkig kun je tegenwoordig dus ook vegan bonbons bestellen. Deze bonbons zien er net zo kleurrijk uit, maar bevatten helemaal geen dierlijke producten. Zo kun je ook als veganist bonbons eten. Ook als je een feestje geeft waar veganisten aanwezig zullen zijn, is de vegan bonbon de perfecte versnapering.

Hoe worden vegan bonbons gemaakt?
Vegan bonbons worden gemaakt van pure chocolade. Zo hoeft er geen melk aan de chocolade toegevoegd te worden. Daarnaast bevat ook de vulling van de vegan bonbons uiteraard geen dierlijke producten. Er zijn heel veel vullingen die ook geschikt zijn voor veganisten. Zo heb je bijvoorbeeld vegan bonbons met een kersensmaak, maar ook de bonbons met kokos of koffiesmaak zijn geliefd onder veganisten. Veganistische producten worden vaak ook van biologische en eerlijke producten gemaakt. De gemiddelde veganist koopt namelijk erg bewust. De meeste vegan bonbons zijn dan ook van eerlijke chocolade gemaakt.

Zijn vegan bonbons iets voor jou?
Als je op zoek bent naar een heerlijke versnapering en veganistisch bent, dan zijn vegan bonbons absoluut aan te raden. Toch kun je ook prima voor vegan bonbons kiezen als je niet veganistisch bent. De bonbons zijn bijvoorbeeld ook een goede keuze voor mensen die lactose-intolerantie hebben. Zelfs als je niet veganistisch eet, is het aan te raden om eens vegan bonbons te proberen. De smaak is goed en vegan bonbons worden vaak van eerlijke en biologische producten gemaakt. Het is dus sowieso geen gek idee om voor vegan bonbons te kiezen!