AMSTERDAM - Amsterdam is een de populairste steden van ons land. Daarnaast wil iedereen er graag wonen en werken. Niet alleen voor de sfeer, maar ook voor de vele kansen die de stad te bieden heeft. Om zo prettig en efficiënt mogelijk te kunnen werken of studeren in deze stad heb je natuurlijk de beste internetverbinding nodig. Heb jij een mooie woning in Amsterdam? Of wil je overstappen naar een ander netwerk? Misschien ben je net verhuisd en je wil een goede keus maken? In dit artikel zullen wij je vertellen waarom T-mobile de beste netwerk van Amsterdam is. Wil je hier meer over weten? Lees dan snel verder!


T-mobile
Wil je alleen internet afsluiten? Dan ben je bij T-mobile aan het juiste adres. Je kunt eenvoudig een Internet Only abonnement afsluiten op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Hier zit dus geen televisie abonnement aan verbonden. Op basis van je gezinssamenstelling. Als je veel mensen op je adres hebt wonen die allemaal gebruik van het internet maken, dan kun je daar een passende snelheid bij kiezen. Heb je Als je langs een van de filialen loopt, kun je kijken wat de mogelijkheden zijn op jouw adres. De internet snelheid kan al oplopen tot 1 Gbit/s. Hoe tof is dat? De snelheid wordt geleverd door glasvezel of DSL-verbinding. Online shoppers zullen hier ook zeker van gaan genieten. Want hoe fijn is het als je zonder storingen kunt shoppen tijdens de grote sale periodes?

Uiteraard is het goed om eerst de mogelijkheden op jouw adres te checken. Ook dit kun je in een van de filialen doen of zelf online. Uiteindelijk zul je ongestoord thuis kunnen werken, omdat je geen last zult hebben van een haperende verbinding. Ook super ideaal om games te spelen of je favoriete series te streamen, waar je ook bent. Wil je er dus zeker van zijn dat gebruik maakt van de beste netwerk in Amsterdam, dan moet je dus zeker bij T-mobile zijn. Zij zijn namelijk als beste beoordeeld door testorganisatie Umlaud.

Aanvullende opties bij T-mobile
Naast een Internet Only abonnement kun je ook kiezen voor een internet en tv abonnement. Met dezelfde leverancier voor internet en tv kun je goedkoper betalen. Woon je met meerdere personen op een adres met een mobiele abonnement bij T-mobile? Dan kun je daar ook extra korting mee krijgen! De voordelen bij T-mobile zijn dus super groot en de opties zijn eindeloos. Een ander voordeel van een volledig abonnement bij T-mobile is Viaplay. Viaplay is een online streaming service. Je kunt premium gebruik maken van verschillende entertainment kanalen. Zo kun live sport, Viaplay originals, Hollywood series en films, maar ook kinderprogramma’s bekijken. Het is beschikbaar op je Smart televisie, Android en op iOS apparaten. Op je mobiele telefoon kun je ook al je favoriete series en films downloaden. Zo kun je je tijdens een vlucht niet vervelen. In de eerste vier maanden kun je hier gratis gebruik van maken bij T-mobile, daarna kun je er zelf voor kiezen als je het bij je abonnement wilt voegen.

Als je dus alleen internet wilt aansluiten, dan kun je dat eenvoudig bij T-mobile doen. Dit kan op basis van jouw persoonlijke voorkeuren. Op basis van je gezinssamenstelling kun je tot 1 Gbit/s internet snelheid krijgen. Zo kun je samen tegelijk snel internetten. Daarnaast kun je bij T-mobile ook een internet en tv abonnement nemen en gebruikt maken van Viaplay. Kies jij voor T-mobile?