Bij Cryo Cool Center kun je terecht voor een behandeling in vetbevriezing. Door lokaal vetcellen te bevriezen kan overtollig vet worden afgevoerd, waardoor je slanker wordt. Zeker als je al langere tijd probeert om vet op bepaalde lichaamsdelen weg te krijgen, maar dit vooralsnog niet lukt, kan een behandeling in cryolipolyse helpen. Uitstekende resultaten zijn te behalen, wanneer je meerdere behandelingen laat uitvoeren. Bij deze specialist krijg je alle informatie die je nodig hebt om tot een behandeling over te gaan en kunnen bovendien de resultaten worden besproken. Ondanks dat het pijnlijk lijkt, zul je geen last ondervinden van de behandeling en heb je zelfs geen herstelperiode nodig. Voor velen is een dergelijke behandeling dan ook een effectieve en haalbare manier om snel en gemakkelijk vet te verliezen.


Cryolipolyse behandeling

Een behandeling cryolipolyse in Amsterdam wordt uitgevoerd door ervaren specialisten. Dit team weet precies wanneer een behandeling in vet bevriezen effectief zal werken en kan je precies vertellen hoe de procedure in werking gaat. Tijdens de behandeling wordt een gelpad geplaatst op het te behandelen lichaamsgebied, waarna een behandelkop de huid vacuümtrekt en vetcellen worden bevroren. Met een temperatuur van -9 graden Celsius kristalliseren de vetcellen en gaan deze kapot. Uiteindelijk breekt het lichaam de vetcellen verder af en wordt overtollig vet afgevoerd. Uiteraard wordt vooraf aan de behandeling in een intakegesprek alles besproken, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Ook kun je aangeven welke gebieden je wilt laten behandelen, zodat kan worden vastgesteld of een behandeling cryolipolyse effectief zal zijn en de gewenste resultaten oplevert.

Plaatselijk vet behandelen

Met een cyolipolyse behandeling kun je effectief plaatselijk vet behandelen. Met vooraanstaande apparaten en merken van hoogwaardige kwaliteit worden vetcellen bevroren, waarna het overtollige vet zal oplossen en worden afgevoerd. Hierdoor eindig je met een slanker lichaam en krijg je de resultaten waarop je rekent. Een team aan specialisten begeleiden je door het gehele proces heen en werken met medische apparaten, die zijn goedgekeurd door de CE & FDA. Hierdoor voldoen ze aan de Europese wetgeving. Plan een intakegesprek in om te ontdekken wat cryolipolyse voor jou kan betekenen. Vaak zijn meerdere behandelingen nodig om tot een geslaagde uitkomst te komen. Dit wordt uitgebreid met je besproken, waarin je ook jouw eigen voorkeuren kenbaar kunt maken.

Zelfvertrouwen herwinnen

Doordat met een behandeling in vet bevriezing op lokale lichaamsdelen uitstekende resultaten zijn te behalen, zul je snel profiteren van een slanker lichaam. Dit draagt bij aan het herwinnen van zelfvertrouwen, doordat je je weer goed voelt in je eigen lichaam. Waar je met diëten mogelijk minder succes hebt, zul je met een behandelingstraject in cryolipolyse sneller positieve resultaten behalen. Neem contact op met gespecialiseerde behandelaars bij Cryo Cool Center en maak een eerste afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Je zult snel overtollig vet kunnen kwijtraken en weer beter in je vel zitten. Vet bevriezen is een pijnloze, effectieve manier om sneller lokaal af te vallen.