AMSTERDAM - Vanaf maandag 29 januari houdt Joe Jordan, veiligheidscoördinator IJburg en Zeeburgereiland, elke maandag spreekuur in de Flexbieb.

Tussen 09.00 en 11.00 uur bent u welkom om met Joe in gesprek te gaan over onderwerpen die te maken hebben met leefbaarheid en veiligheid in de buurt.

Ook andere professionals

Joe kan ook andere professionals die betrokken zijn bij veiligheid en leefbaarheid uitnodigen voor het spreekuur, zoals de wijkagent, handhaving of de coördinator Jeugd en Veiligheid van het stadsdeel. Het spreekuur komt in de plaats van het mobiele steunpunt IJburg dat tot 1 december 2017 op het Joris Ivensplein heeft gestaan.

Maak een afspraak

Woont u op IJburg of Zeeburgereiland en heeft u vragen over de leefbaarheid en veiligheid in uw buurt? Of wilt u een luisterend oor, signalen delen of complimenten kwijt? Kom dan langs op het spreekuur in de Flexbieb. U kunt vrij binnenlopen. Wilt u er zeker van zijn dat u niet hoeft te wachten? Dan kunt u ook vooraf een afspraak maken voor een tijdstip tussen 09.00 en 11.00 uur door een mail te sturen aan teamveiligheid@oost.amsterdam.nl.

Het Adres is:

Talbotstraat 46
1087 EM Amsterdam