AMSTERDAM - Wilt u zich in 2018 fitter voelen, beter in uw vel zitten, mensen ontmoeten die hetzelfde willen en heeft u geen idee waar u terecht kunt in uw buurt? Kom dan naar de nieuwjaarsborrel van het Leefstijlnetwerk Amsterdam Oost!

  • Maandag 22 januari van 18.00 tot 19.30 uur
  • Grand Café Genieten, Oranje-Vrijstaatplein 2 (in het Stadsloket)
  • Toegang is gratis, aanmelding is niet nodig

Wat is het Leefstijlnetwerk Amsterdam Oost?

Waar kunt u in uw buurt sporten, wie kan u helpen bij het ontwikkelen van een gezonde leefstijl en waar kunt u bijvoorbeeld een goede diëtist vinden? Het Leefstijlnetwerk Amsterdam Oost biedt een platform waar al deze informatie samenkomt. Het netwerk is er voor u als buurtbewoner en voor professionals. Kijk voor meer informatie op www.leefstijlnetwerkamsterdamoost.nl

Programma nieuwjaarsborrel

Wij nodigen u van harte uit om tijdens onze Fitte Nieuwjaarsborrel kennis te maken met de aanbieders binnen Leefstijlnetwerk Amsterdam Oost en wat zij voor u kunnen betekenen. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen en u kunt informatie vinden over het aanbod in uw eigen wijk. Neem iemand mee die u ook een gezondere leefstijl gunt en start 2018 samen gezond. Ook de kleintjes zijn van harte welkom. Zij kunnen onder toezicht van een professional deelnemen aan een sportieve activiteit.