AMSTERDAM - U bent van harte uitgenodigd voor een bewonersbijeenkomst over de ontwikkeling van Kavel X, het voormalig parkeerterrein van de ING aan de Haarlemmerweg 506-520. Tijdens de bijeenkomst presenteren indieners hun varianten voor de ontwikkeling van Kavel X. Het stadsdeel is benieuwd wat u van deze ideeën vindt.

  • Datum: maandag 20 maart 2017
  • Tijd: inloop vanaf 19.00 uur, start 19.30 uur
  • Locatie: Theatercafé Podium Mozaïek, Bos en Lommerweg 191

Westerpark West

Kavel X maakt onderdeel uit van het plan Westerpark West om de voormalige ING-kantoorgebouwen te transformeren tot woningen. In dit plan is de optie opgenomen voor het bouwen van een woongebouw met een hoogte van 44 meter op het voormalige parkeerterrein van de ING, Kavel X. Het Algemeen Bestuur van stadsdeel West wil naast de huidige optie voor Kavel X, ook bewoners(groepen) ruimte bieden voor eigen ideeën. Zo zijn er onder andere ideeën aangedragen voor een buurtcentrum, een park met speelterrein en een duurzaam gebouw met zonnepanelen.

Vragen?

Heeft u vragen naar aanleiding van deze uitnodiging? Neem dan contact op met Eva Tanja, assistent projectmanager, e.tanja@amsterdam.nl.