ALMERE - Start-up Terello speelt in Amsterdam in op de groeiende behoefte aan snelle reparaties voor mobiele telefoons, zonder zorgen en wachttijd voor klanten. Alle reparaties worden op locatie direct en binnen 30 minuten in een volledig ingerichte mobiele werkplaats door ervaren monteurs uitgevoerd.

Het is voor velen een grote ergernis: de mobiele telefoon of het scherm is defect geraakt en een reparatie is onvermijdelijk. Het zoeken naar een betrouwbare en goede reparateur kost vervolgens veel tijd en energie en bovendien duurt het vaak meerdere dagen voordat de telefoon weer gerepareerd terug is.

Telefoonreparatie op locatie

Terello herkende deze problematiek en zocht naar een manier om hier verandering in te brengen. Oprichter van Terello, Erik Smienk, bedacht hiervoor het ‘reparatie-op-locatie’-concept, waarbij de telefoon bij klanten thuis, tijdens het werk of op elke andere locatie naar keuze wordt gerepareerd. Een telefoontje is voldoende en een Terello-monteur met bus voorzien van een compleet ingerichte mobiele werkplaats komt voorrijden en repareert de mobiele telefoon direct op locatie. Het repareren van telefoons op locatie zal net zo normaal worden zoals dat al is voor het bellen van de Wegenwacht bij autopech.

De beste onderdelen en 2 jaar garantie

Bij reparatie wordt alleen gebruik gemaakt van de beste onderdelen en goed opgeleide reparateurs. Hierdoor kan Terello maar liefst twee jaar garantie geven op iedere reparatie. De prijs is bovendien zeer concurrerend vergeleken met reparaties waarvoor de klant naar reguliere reparateurs moet gaan. Het bedrijf werd vanwege het vernieuwende concept voor de Shopping Awards genomineerd als ‘Beste Starter 2017’.

Groeispurt

Het aantal aanvragen bij Terello groeit explosief. Het wagenpark wordt sterk uitgebreid om aan de vraag te voldoen en breidt uit naar steeds meer steden, waaronder nu ook Amsterdam. De snelle service wordt door klanten gewaardeerd en zelfs een telefoon repareren terwijl een klant onderweg is naar een andere locatie behoort tot de mogelijkheden. Deze video bewijst het: een telefoon repareren terwijl de klant onderweg is van Amsterdam Zuid naar Schiphol.