AMSTERDAM - De zes stadsdeelfinalisten van de DAM Prijs 2017 zijn bekend. Namens Nieuw-West zal DOOR architecten meedingen naar de titel ‘meest duurzame ondernemer van Amsterdam’. U kunt vanaf 6 november stemmen op onze stadsdeelkandidaat.

De winnaar van de stedelijke DAM Prijs wordt voor 40 procent bepaald door de publieksstemming en voor 60 procent door de stadsjury. Amsterdammers kunnen van 6 tot en met 21 november stemmen op hun favoriet via amsterdam.nl/damprijs. De winnaar van de DAM Prijs 2017 wordt bepaald op de avond van de uitreiking op 22 november. Deze onderneming wint onder andere een geldbedrag en advertentieruimte en draagt de titel ‘Meest duurzame ondernemer van Amsterdam’.

DOOR architecten

De genomineerde namens Nieuw-West, DOOR architecten, is gehuisvest bij Sloterdijk. Het architectenbureau heeft de nominatie verdiend omdat het gelooft in circulair bouwen, een duurzame bouwmethode waarbij hergebruikte, herbruikbare en bio-based materialen worden ingezet. Meer informatie kunt u vinden op www.doorarchitecten.nl.

Wat is de DAM Prijs?

De DAM Prijs is een prijs voor Amsterdamse MKB-ondernemers met oog voor duurzaamheid. DAM staat voor Duurzame Amsterdammers in het MKB. Duurzaam ondernemen betekent in deze verkiezing ondernemen met hart voor mens, milieu en economie. In de jury zitten Maurits Groen, mede-oprichter van WakaWaka, Alexandra van Huffelen, Algemeen directeur GVB en Bas Rüter, Directeur Duurzaamheid van de Rabobank.