Soul Body Fusion® is een energetische methode, die direct werkt en op een rustige manier diep doordringt. Het helpt je om je ziel volledig in je cellen te brengen en je af te stemmen op je eigen levenskracht


Wat is een Soul Body Fusion® sessie:
Na een stuk uitleg beginnen we met de sessie.
Bij een Soul Body Fusion® sessie zit je tegenover mij of stel ik me voor dat je tegenover me zit. Een sessie duurt 2 x 10 minuten met een korte pauze ertussen. Tijdens de sessie wordt je 2 x 10 minuten ondergedompeld in een hoog, geharmoniseerd veld dat je naar een hogere trilling brengt. Terwijl je in dit veld zit komt de energie van je hoger bewustzijn (vaak ziel genoemd) meer in je lichaam. Dit proces wordt Soul Body Fusion® genoemd. Hierdoor kunnen blokkades, emoties en spanningen worden losgelaten en wordt het zelfhelend vermogen van het lichaam versterkt. Je lichaam kan hierdoor weer beter gaan functioneren en lichaam en geest kunnen meer in balans komen. Wat mensen tijdens de Fusion ervaren verschilt per persoon, de meeste mensen ervaren een tintelend gevoel wat door hun lichaam trekt en de balans herstelt tussen de linker en rechter hersenhelft. Na de Fusion voelen veel mensen zich innerlijk blij, opgeladen en meer in contact met hun eigen kracht. Op een snelle en makkelijke manier kunnen angsten en trauma's worden losgelaten en worden vervangen door een gevoel van blijheid en geluk.
Soul Body Fusion® sessie boeken 06-21870397 of anjovandenbroek@ziggo.nl

Soul Body Fusion® practioner workshop in Amsterdam
donderdag 25 april 2024 Transiko Kerkstraat 374d, 1017JB Amsterdam van 9.30 uur tot 17.00 uur

Soul Body Fusion® healing circle in Utrecht op vrijdag 26 april 2024
reiki Centrum Utrecht, lange Nieuwstraat 78, 3512PM Utrecht van 13.30 uur tot 15.00 uur
deelname 25 euro. Korte uitleg van SoulBodyFusion voor mensen die het niet eerder hebben ervaren. Ook voor SoulBodyFusion practioners voor diepere activering.

Soul Body Fusion® practioner workshop in Utrecht op vrijdag 10 mei 2024
reiki Centrum Utrecht, lange Nieuwstraat 78, 3512PM Utrecht van 9.30 uur tot 17.00 uur

Soul Body Fusion® practioner workshop in Amsterdam zaterdag 15 juni 2024
De Roos, P.C. Hooftstraat te Amsterdam van 9.30 uur tot 17.00 uur

Soul Body Fusion® Practitioner workshop:
De doelstelling van de workshop is het zelfstandig kunnen faciliteren van een 1 op 1 Soul Body Fusion® sessie conform de richtlijnen van Jonette Crowley. In de workshop leer je Soul Body Fusion® toepassen op jezelf, volwassenen, kinderen en dieren (live en op afstand) én leer je hoe en waarom Soul Body Fusion® werkt.De workshop is bedoeld voor iedereen die zich spiritueel wil ontwikkelen en wil leven vanuit zijn volledige potentieel en daarmee beter wil kunnen functioneren in het dagelijks leven (privé en werk). Ook voor degenen die deze techniek toe willen passen in hun (toekomstige) praktijk.Tijdens de Soul Body Fusion® Practitioner workshop dag ga je leren om het Soul Body Fusion® proces toe te leren passen op jezelf, op volwassen, op kinderen en op dieren. Live en op afstand.

De bijdrage voor de Soul Body Fusion® Practitioner workshop is: € 179 ,- standaard tarief incl 21% btw
Lees meer over de methode in het blad Spiegelbeeld Soul_Body_Fusion.pdf (spiegelbeeld.nl).

Hoe geef je je op voor een workshop:
Stuur een mail met je naam, telefoonnummer en de workshopdatum van jouw keuze of het boeken van een sessie naar Anjo van den Broek. Voor meer informatie kun je uiteraard altijd even bellen. 06-21870397
Aanmelden via een e-mail naar info@anjovandenbroek.nl