AMSTERDAM - Shoppen, smullen en struinen: een ideale dag in Amsterdam De drie grootste troeven van een bezoek aan Amsterdam? Shoppen, smullen en struinen. Niet zo gek dus dat je je prima een dag kunt vermaken in de stad. En om te voorkomen dat je gaat slenteren tussen hordes toeristen, is het een goed idee om net even wat andere plekken te gaan bezoeken. In dit blog geven we je een paar handige tips voor je volgende bezoek aan de hoofdstad.

Ontdek de leuke boetiekjes in de Negen Straatjes en de Jordaan

Een van de leukste plekken om lekker te gaan shoppen zijn de Negen Straatjes en de Jordaan. Je gaat er tal van leuke boetiekjes vinden met ieder hun unieke schatten. De kans is dus erg groot dat je met tassen vol de winkels verlaat. En je hebt meteen de leukste collecties gescoord volgens de laatste trends op modegebied. En dat is wel zo leuk, toch? Ideaal als je jouw garderobe een keer een opfrisbeurt geeft.

Een enorm divers aanbod aan culinaire hotspots

En begin je de dag met een bezoek aan een coffeeshop Amsterdam? Dan is dit de perfecte stop om de dag relaxed te beginnen met een goede kop koffie. Ook heb je hier alle ruimte en tijd om de dag door te spreken. Want waar wil je het liefst lunchen, borrelen of dineren? Van een snelle snack tot aan fine dining. In de stad is het allemaal mogelijk. Doe daarom van tevoren alvast wat onderzoek naar de culinaire hotspots van de stad en ontdek wat er zoal mogelijk is. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor het type keuken dat je graag uit wilt proberen?

Laat de voorpret alvast beginnen en doen onderzoek over shoppen, smullen en struinen online

Op het moment dat je een bezoek aan de stad brengt, wil je liever niet lang op zoek gaan naar alle (verborgen) pareltjes van de stad. Daarom is het een goed idee om de voorpret nu alvast te laten beginnen. Door online wat onderzoek te doen op het gebied van shoppen, smullen en struinen, kun je in de stad erg gericht op zoek gaan naar de leukste plekjes. Lees hier meer over Coffeeshops in Amsterdam Zuid. En breng je een keer in het weekend een bezoek aan Amsterdam? De populairste restaurants van de stad kun je het beste alvast vastleggen door een reservering te maken. En dat is wel zo handig om te weten, toch?