AMSTERDAM - Bent u dé Amsterdamse ondernemer van 2017? Creatief, innovatief en een voorbeeld voor andere ondernemers in de stad? Meld u dan aan voor de Amsterdamse Ondernemersprijs 2017.

De Amsterdamse Ondernemersprijs is een beloning voor de Amsterdamse ondernemer die uitblinkt in creatief en innovatief ondernemerschap. U komt ervoor in aanmerking als uw bedrijf de afgelopen drie jaar groeide in omzet, winst of aantal medewerkers. En als u uw medewerkers elke dag weer weet te motiveren.

Jubileumeditie

De tiende Amsterdamse Ondernemersprijs wordt op 22 november uitgereikt tijdens de Week van de Ondernemer in de Amsterdam RAI. De winnaar wordt dan gekozen uit drie finalisten die zich op deze dag presenteren aan een publiek dat bestaat uit zo’n 1500 Amsterdamse ondernemers. De Amsterdamse Ondernemersprijs is een initiatief van Gemeente Amsterdam in samenwerking met MKB Amsterdam, Rabobank, Marktlink, Het Parool, De Ondernemer en Synpact.

Winnaar 2016

Oos Kesbeke van Kesbeke Fijne Tafelzuren won de prijs vorig jaar. Volgens de jury heeft Kesbeke met zijn ervaring en zijn netwerk in culinair Nederland van zijn familiebedrijf een begrip gemaakt. Bovendien neemt het bedrijf werknemers aan uit alle bevolkingsgroepen, van werknemers met een beperking tot aan statushouders. Duncan Stutterheim (ID&T), Henk Jan Beltman (Tony’s Chocolonely) en Henk Janssen (Lightwell) wonnen eerdere edities van de Amsterdamse Ondernemersprijs.

Aanmelden

Aanmelden voor de Amsterdamse Ondernemersprijs kan t/m 8 oktober. Dan kiest een jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de deelnemende partners en oud winnaars van de prijs, tien genomineerden. Benieuwd waar u als werknemer aan moet voldoen om in aanmerking te komen voor de prijs? Kijk dan snel op onze website www.amsterdam.nl/ondernemersprijs.

Bent u een duurzame ondernemer? Schrijf u dan ook uiterlijk 8 oktober in voor de DAM Prijs 2017; dé prijs voor de meest duurzame ondernemer van Amsterdam.