AMSTERDAM - Mocht je nu een manier zoeken om volledig te ontspannen en wil je dit combineren met het creëren van iets moois? Dan is schilderen op nummer volwassenen een heel serieuze optie. Behalve dat je iets heel moois maakt, kom je echt tot rust wanneer je gaat schilderen. Je bent ontspannen en je krijgt rust, zaken die de gezondheid ten goede komen.


Stress verdwijnt zo als vanzelf uit je lichaam
Hoewel de meeste mensen gewoon heel graag iets moois willen maken, verdwijnt de stress tijdens het schilderen als vanzelf uit je lichaam. Schilderen op nummer is niet moeilijk, je maakt echter wel iets heel moois. Met de geleverde penselen schilder je op canvas, en dat met behulp van acrylverf. De cijfers die je op de verfpotjes ziet, corresponderen met de nummers die zijn aangebracht op het canvas. Zo maak je als vanzelf en met een beetje hulp een kunstwerkje.

Kies voor een persoonlijk schilderij
Je hebt heel erg veel te kiezen wat betreft het onderwerp van het schilderij. Vooral dieren blijken in de praktijk erg populair, maar je kunt ook prima aan de slag met de thema’s bloemen, steden en kunst. Je kunt het ook heel erg persoonlijk maken door zelf een eigen foto up te loaden. Dit kan een foto van jezelf zijn, of van je gezin. Je kunt echter ook kiezen voor een vakantiefoto of een foto van jouw huisdier. En een persoonlijk schilderij staat altijd net iets beter aan de wand.

Je kunt meteen aan de slag
Je hebt veel te kiezen als jij ook kiest voor schilderen op nummer. Zo bepaal je zelf de grootte, waarbij de afmeting 40 bij 50 centimeter veruit het meest gekozen wordt. Je kunt echter ook een kleiner of groter schilderij maken. Als je ook op deze manier gaat schilderen, dan wordt in de regel alles geleverd. Je kunt dus meteen aan de slag. De kinderen blijven ook niet achter, bekijk hier de pagina: schilderen op nummer kind.