Een onvergetelijke ervaring beleven tijdens een rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis? Velen gingen je voor, zelfs tijdens het slechtere weer dit voorjaar! Zo heeft onder meer boottour organisator KINboat alweer veel rondvaarten verzorgd voor gezellige groepen. “Niets weerhield ons (ook het weer niet) om een grachtentour te maken met onze collega’s. Alles werd goed geregeld, van kwalitatieve wijn tot ontzettend lekkere hapjes aan boord. En natuurlijk erg prettig met een dak boven ons hoofd.” vertelt een enthousiaste medewerker van een advocatenkantoor uit Arnhem. En zo zijn er nog veel meer mooie ervaringen te delen.


“Voor je rondvaart in Amsterdam opstappen bij het Anne Frank Huis is ideaal en heel eenvoudig”

Het Anne Frank Huis ligt aan de prachtige Prinsengracht en vormt daarmee bij uitstek een ideale opstaplocatie voor een bijzondere rondvaart. En daar hebben ook dit jaar al ontzettend veel mensen gebruik van gemaakt. We spraken diverse enthousiaste groepen en stellen die meevoeren met onder andere de schippers van KINboat. Meer dan 70% van de mensen die we spraken benoemen de handige opstaplocatie in het hart van de grachtengordel als voordeel.

Een vriendengroep maakte een avondtour tijdens het ‘Amsterdam Light Festival’, maar wilde van tevoren nog een bezoek brengen aan de plek waar Anne Frank onderdook. Ze geven aan: “Voor je rondvaart in Amsterdam opstappen bij het Anne Frank Huis is ideaal en heel eenvoudig. Zeker wanneer je ook diverse musea wil zien en nog even écht lekker- en gezellig uiteten wil in de Jordaan.”

Rondvaart Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis: “Varen kan privé, met een groep of met een losse plek aan boord.”

Wat vooral naar voren komt uit de ervaringen die mensen hebben met een rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis is het plezier dat ze halen uit de verschillende mogelijkheden. Zo geeft een groep vrienden uit Amsterdam aan:“Een rondvaart door Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis is zelfs voor locals geweldig. Je hebt de mogelijkheid om privé met je vriendengroep (of als stel) een boot te ‘huren’ met schipper als het ware, maar je kan ook gewoon een plek aan boord boeken. Een tijd terug genoten we een privétour met een heel borrelarrangement aan boord en vanavond zitten we met allemaal onbekenden. Ook een leuke manier om nieuwe mensen te leren kennen.”

Mogelijkheid om elk dagdeel te varen: van ’s ochtends tot ’s avonds

Nog iets wat vaak terugkomt is dat gasten volop genieten van de te reserveren vaartijden.“Wij doen als vriendinnen weleens een ochtend-koffietje op de boot om even volledig te ontspannen voor we aan onze avonddienst beginnen. Alles is dan altijd goed geregeld. En het is superleuk om alle ochtendmensen in Amsterdam rustig te zien bewegen op weg naar hun dagelijkse bezigheden. Dat het bij KINboat ook in de ochtend mogelijk is om te varen, vinden wij erg plezierig. Tegelijkertijd pak je dan ook nog al het moois mee wat de grachtengordel en haar architectuur te bieden heeft. Opstappen voor een rondvaart in Amsterdam vanaf het Anne Frank Huis is voor ons ideaal, omdat we zelf toevallig dichtbij wonen.”