AMSTERDAM - Altijd al in een café willen zitten waar je ook met mopshonden kan knuffelen? Goed nieuws, morgen (vrijdag 26 januari) opent het Pug Café Amsterdam haar deuren.

Naast de al bestaande kattencafé's komt er nu ook (tijdelijk) een café waar allemaal mopshonden rondlopen. Wanneer je zelf een mopshond hebt mag hij mee naar binnen zodat hij kan spelen met de andere mopshonden. Ook wanneer je geen mopshond hebt ben je van harte welkom.

De gehele middag zijn er allerlei activiteiten te doen. Zo zijn er lekkere hapjes en spelletjes voor zowel baasjes als hun honden. Ook kan je leren hoe je hondenspeelgoed maakt bij een workshop. Daarnaast is er een informatiesessie over mopshonden.

Het Pug Café Amsterdam zal in De Ruyschkamer plaatsvinden. De Ruyschkamer is gevestigd aan de Ruyschstraat in Amsterdam.

Entree is niet gratis. Voor entree mét mopshond betaal je 5 euro, zonder betaal je 10 euro. De opbrengst gaat naar de Hondenbescherming.

Het café zal geopend blijven tot en met 28 januari. Helaas zitten alle middagen wel vol. Bekijk de website voor alle informatie.