AMSTERDAM - Ziet u wel eens iemand in uw straat of wijk die zich verdacht gedraagt? Iemand die bijvoorbeeld erg lang blijft staan bij een portiek of auto of iemand die ergens naar binnen gluurt. Zo ja, wat doet u dan? Denkt u: ‘Het zal wel’ of luistert u naar uw gevoel en belt u 112? Als u het belangrijk vindt om samen te werken aan een veilige buurt, dan zijn wij op zoek naar u voor project Waaks!

Wat is Waaks?

Project Waaks! is een samenwerkingsverband tussen gemeente en politie om de buurt veiliger te maken. Bewoners, ondernemers en bezoekers worden gevraagd om extra te letten op ongewone situaties op straat.

Informatieavond

Stadsdeel Zuid en de politie Amsterdam starten nu ook in de Hoofddorppleinbuurt en Bedrijventerrein Schinkel. Wilt u meer weten over ‘Waaks!’? Kom dan naar de informatieavond. Tijdens de bijeenkomst leggen we uit wat u als deelnemer kunt doen voor een veilige wijk.

  • Datum: Dinsdag 31 januari 2017
  • Hoe laat: 18.30 – 19.30 uur (inloop vanaf 18:00 uur)
  • Waar: Hotel Jansen, Valschermkade 19 Amsterdam

Aanmelden

Interesse? Meldt u zich dan aan voor de informatieavond door een e-mail te sturen aan Monique Bär, adviseur Veiligheid in stadsdeel Zuid (m.bar@amsterdam.nl). Indien u verhinderd bent voor de informatieavond, maar toch graag wilt aansluiten bij het project Waaks! dan kunt u dat tevens via de mail doorgeven. We houden alle deelnemers van Waaks! met een nieuwsbrief op de hoogte van de situatie in de wijk en natuurlijk van de resultaten van project Waaks!