AMSTERDAM - Bij het schoonmaken van je auto, merk je een aantal lichte krassen op in de lak van het voertuig. Het aanbrengen van een nieuwe laag wax blijkt onvoldoende te zijn om deze krassen te doen laten verdwijnen. Heb je het polijsten van de auto al eens overwogen? Een auto polijsten in Amsterdam is wellicht niet iets waar je ervaring mee hebt; laat het door een externe partij doen. Zij hebben de tools om de krassen voor je weg te werken, zonder de auto hierbij verder te beschadigen. Het polijsten van een auto gebeurt niet alleen bij bijvoorbeeld een garage of spuiter; het kan ook op locatie! Er zijn partijen die naar je toe komen om de auto bij je thuis of bijvoorbeeld op kantoor te polijsten. Terwijl jij aan het werk bent, zorgt zo’n partij dat je auto weer als nieuw lijkt. Het laat je trots terug naar huis rijden aan het eind van de werkdag.

Herstellen van krassen van waas over de lak van je auto
Het polijsten van een auto zorgt er niet alleen voor dat kleine krassen worden weggewerkt. Ook heeft een polijstbehandeling een positief effect op de glans van de lak van je auto. De auto lijkt zo al snel als nieuw! Het polijsten van de auto wordt gecombineerd met een grondige reiniging, waarbij ieder detail van het voertuig meegenomen wordt. Denk bijvoorbeeld ook aan de grille aan de voorzijde ervan en de velgen bij ieder wiel. Na het polijsten van de auto krijgt deze een uitgebreide waxbehandeling, wat zorgt voor een beschermende laag over de lak.

Niet alleen polijsten op locatie mogelijk
Naast de mogelijkheid om krassen weg te laten werken tijdens je werkdag, kun je de auto door zo’n zelfde partij laten schoonmaken. Je hoeft hierbij niet te zorgen voor een kraan in de buurt van je kantoorpand; er wordt gebruik gemaakt van een biologisch afbreek schoonmaakmiddel, waarvoor het gebruik van water niet nodig is. Wel zo makkelijk! Daarbij is het een hele duurzame keuze. Een alternatief voor op deze wijze een auto schoonmaken in Amsterdam is een rit door de autowasstraat. Niet alleen loop je hier een verhoogd risico op krassen in de lak van je voertuig; ook verbruik je hierbij al snel zo’n 200 liter water. Het maakt de autowasstraat een veel minder prettige oplossing dan het inschakelen van een partij voor het waterloos schoonmaken en polijsten van je auto op locatie.