AMSTERDAM - Op de meeste deprimerend dag van het jaar zorgt Uitvaartorganisatie PC Hooft voor een glimlach bij duizenden verzorgers in regio Amsterdam, Purmerend en Zaanstad.

“De verzorgers verrichten zulk goed werk, waar vaak te weinig aandacht voor is”, vertelt Rianne Seelt, relatiebeheerder bij PC Hooft. “Wij deelden hierom circa 4.000 vrolijke lolly’s in zonnebloemvorm uit aan alle verzorgers in de ruim 50 verzorgingshuizen waar wij het mortuariumbeheer verzorgen.”

Enthousiaste reacties

De actie zorgde voor veel positieve reacties. Na ontvangst werden de bossen zonnebloemlolly’s direct uitgedeeld op de verschillende afdelingen. De medewerkers waren blij verrast en stelden het gebaar zeer op prijs.

Over PC Hooft

PC Hooft verzorgt al 85 jaar uitvaarten met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden. Zij bezit diverse uitvaartlocaties in Noordwest-Nederland (van Hoorn tot Alphen aan den Rijn en van Haarlemmermeer tot Almere) en biedt tevens uitvaartverzekeringen en deposito’s. Ook verzorgt zij voor diverse zorginstellingen het mortuariumbeheer. Zie ook www.pc.nl.