AMSTERDAM - Binnenkort verschijnt bij Uitgeverij aquaZZ de debuutroman ‘Ja, maar…’ van Paul Harmsen. De lancering van deze roman vindt plaats op 18 maart a.s. van 17.00 tot 19.00 uur in Café Restaurant De Kroon aan het Rembrandtplein 17-I in Amsterdam. Het wordt geen doorsnee boeklancering. De locatie, de auteur én de BN’er die het eerste exemplaar krijgt uitgereikt, zorgen daarvoor.

Paul Harmsen, de auteur van ‘Ja, maar….’ woont al circa 20 jaar in Frankrijk, is kunstenaar en runt met zijn partner, John Ruigrok, ‘Jeviemavie’, een klein idyllisch weekendrestaurant (met een tweetal gites) op sterrenniveau, maar zonder de werkelijke sterretjes. Daarvoor, toen hij nog in Nederland woonde, was hij een ‘bijna bekende Nederlander’ zoals hij het zelf wat cynisch uitdrukt. Hij was stylist voor de halve televisiewereld en betrokken bij tal van televisie- en theaterproducties. Uit die tijd kent hij onder meer André van Duin, de man die het eerste exemplaar ontvangt op 18 maart. In de hectische televisiewereld voelde Paul Harmsen zich echter verre van gelukkig en hij vertrok….

‘Ja, maar…’ is een bijzonder boek geworden, niet in de laatste plaats door de unieke, tikje bizarre en levendige schrijfstijl, waarin dialoog en gedachten elkaar razendsnel afwisselen. In ‘Ja, maar…’ beschrijft de auteur het leven van zijn moeder -gebaseerd op haar dagboeken- en zijn eigen leven.

De reacties van hen die het boek al vooruit lazen, zijn enthousiast. Het verhaal boeit en beklijft, maar vooral de verfrissende manier van schrijven, die zelfs de lezer aan het denken zet, mag zich verheugen in lovende reacties.

Wanneer u bij de lancering en/of de presentatie aanwezig wilt zijn, dan kunt u zich daarvoor aanmelden via htinorcenti@hotmail.com.