AMSTERDAM - De vernieuwing van de Kolenkitbuurt gaat verder. Na de New Kit, Titaan en De Meesters start Eigen Haard eind 2017 met de bouw van De Dichters. Deze woningen komen op de plek van de te slopen Bos en Lommerschool en de woningen aan de Akbarstraat en Leeuwendalersweg.

Inrichting openbare ruimte

Naast het vernieuwen van de woningen, richt Eigen Haard ook de openbare ruimte opnieuw in. Ten zuiden van de El Amienschool en het Cruyff Court komt het Lidewijdepark. Dit is een groenstrook met een aantal speelvoorzieningen. Tussen de nieuwbouw komen verkeersvrije straatjes die doorlopen tot de Leeuwendalersweg.

Komt u ook?

Tijdens de inloopbijeenkomst op woensdag 6 december horen we graag wat u van het ontwerp en de voorgestelde speelmogelijkheden vindt. Misschien heeft u tips of suggesties die we eventueel nog kunnen meenemen. Zowel medewerkers van Eigen Haard als van Stadsdeel West zijn er om uw vragen te beantwoorden.

Wanneer:

woensdag 6 december 2017


Hoe laat:

van 13.00 tot 16.00 uur


Waar:

Tent naast Cruyff Court, bij de Berceusestraat

Het ontwerp van de openbare ruimte kunt u vanaf 6 december ook op https://www.amsterdam.nl/projecten/kolenkit/nieuwe-inrichting bekijken. Hier vindt u ook de overige meest actuele informatie over de Kolenkitbuurt.

Vragen?

Heeft u nu al vragen over het nieuwe speelterrein of bent u niet in de gelegenheid om langs te komen? Neem dan contact op met Erik Havermans, bereikbaar via (020) 6 801 801 of info@eigenhaard.nl.