AMSTERDAM - Zorgt u langdurig en onbetaald voor iemand met een beperking of chronische ziekte? Dan bent u mantelzorger. De gemeente Amsterdam waardeert de inzet van mantelzorgers. Op 10 november, de Dag van de mantelzorg, spreekt de gemeente die waardering nog eens extra uit. Op deze dag bieden stadsdeel Oost en de welzijnsorganisaties Dynamo en Civic mantelzorgers een feestelijke verwendag aan in Bioscoop Studio/K en StayOkay aan het Timorplein in de Indische Buurt. Laat uw zorgen en zorgtaken even los en laat u een dagje verwennen.

Programma

  • 09.30 uur ontvangst in Filmhuis Studio K, Timorplein 62, met koffie of thee
  • 10.00 uur start programma met een mooie film
  • 12.30 uur lunchen bij de buren in StayOkay, Timorplein 21
  • 13.30 uur een heerlijk verwenprogramma met o.a. massages, henna, manicure, mindfulness en een workshop ‘Klein Geluk voor de Mantelzorger’
  • 15.30 uur feestelijke borrel
  • 16.00 uur einde

Meld u op tijd aan

Meld u uiterlijk 4 november aan bij de onderstaande personen. Reageer snel, want voor deze dag is altijd veel belangstelling. Na aanmelding ontvangt u een toegangsbewijs met het programma. Vermeld bij uw aanmelding:

  • uw naam, adres en telefoonnummer.
  • of u de hele dag aanwezig bent of alleen bij het ochtend of middag programma met of zonder lunch.

Bij wie aanmelden?

Contact

Is het door omstandigheden moeilijk voor u om te komen? Heeft u vervoer nodig om naar het Timorplein te kunnen komen? Neem vooral contact op. Wij zoeken graag samen met u naar een oplossing.

Vraag een VVV-bon aan

Woont u in Amsterdam en bent u mantelzorger? Of bent u mantelzorger voor iemand die in Amsterdam woont? Dan kunt u tussen 10 november en 31 december 2017 ook het Amsterdamse mantelzorgcadeau aanvragen of ophalen. Dit jaar is het mantelzorgcadeau een VVV-bon ter waarde van 20 euro. Ga naar www.amsterdam.nl/mantelzorg of het stadsloket in uw stadsdeel.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de Dag van de mantelzorg, de VVV-bon of over mantelzorgondersteuning? Ga naar www.amsterdam.nl/mantelzorg, het sociaal loket in uw stadsdeel of bel de Wmo Helpdesk via: 0800 0643.