AMSTERDAM - Op 6 juli 2017 organiseert de Gemeente Amsterdam samen met Stichting Vluchtelingenwerk tussen 17.00 en 20.00 uur een inloopbijeenkomst om statushouders die in Amsterdam Oost wonen in contact te brengen met organisaties en bewoners uit hun buurt. De bijeenkomst vindt plaats op het stadsdeelkantoor Oost, Oranje Vrijstaatplein 2, Amsterdam.

Tijdens deze bijeenkomst kunnen statushouders meer te weten komen over activiteiten, sport, buurthuizen, maatjesprojecten en netwerken in de wijk. Ook beantwoorden we vragen over onderwijs en gezondheidszorg en zijn er verschillende organisaties zoals Dynamo, Post-Oost, Gastvrij Oost, In My Backyard, Het Blauwe Huis, Boost en Lola Lik aanwezig om kennis te maken.

Bent of kent u statushouders in Amsterdam Oost?

Wij verwelkomen u graag op 6 juli, met een hapje en een drankje. Uiteraard zijn kinderen ook van harte welkom.

Ik wil wat doen!

Bent u een geïnteresseerde buurtbewoner van Amsterdam Oost die iets wil doen met of voor de statushouders in het stadsdeel? U bent uiteraard ook van harte welkom tijdens de bijeenkomst op 6 juli.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen over de ontmoetingsbijeenkomst? Neem dan contact op met Sacha van Halder, via s.van.halder@amsterdam.nl.