AMSTERDAM - Mensen die nu thuis werken en of vaker thuis 'zitten,' denken plots ook aan een notaris! Hoe gaat het nu bij een notaris en welk advies geeft men daar in deze tijden?


"Om ons heen zien wij hoeveel mensen ziek worden, waarvan sommigen zelfs sterven. Behalve strenge maatregelen aanhouden om gezond te blijven is het ook van belang dat men "zijn zaakjes op orde heeft", aldus de bekende Notaris Mr Maarten R. Meijer van www.meijernotarissen.nl .

Notaris Meijer geeft gelijk enige adviezen: "- Is uw testament up to date of heeft u nog geen testament? Raadpleeg dan nu uw notaris. Voor vele kunstenaars een must, 'wat gebeurd er straks met hun 'nagelaten werk' als ze niets geregeld hebben...? Als u iemand wilt aanwijzen die uw belangen behartigt, zowel op medisch als op financieel terrein, als u dat zelf door ziekte niet meer kan, stel dan nu een levenstestament op."

Notaris Mr. Maarten R. Meijer en zijn team zijn ook nu goed bereikbaar en dit vinden cliënten prettig. "Veel gesprekken gaan per telefoon of skype. Het kantoor en de ontvangstruimte op de Keizersgracht in Amsterdam zijn echter ruim opgezet; de 1.50 m is geen probleem om ook nu met elkaar live in gesprek te gaan!"


Foto: Meijernotarissen met werk Martin Monnickendam aan de wand.