AMSTERDAM - Heeft u altijd hard gewerkt en enorm veel kennis opgedaan in uw vakgebied? Lijkt het u leuk om vanuit uw eigen passie iets te doen voor de maatschappij? Dan is deze uitdaging echt iets voor u, want de Noordmakers zoeken coaches!!

Noordmakers zijn bewoners en professionals uit Amsterdam-Noord die een maatschappelijk initiatief of een bewonersinitiatief hebben opgezet. Ze hebben grote of kleine plannen om maatschappelijke uitdagingen zoals duurzaamheid of eenzaamheid aan te pakken en zijn als het ware de sociale startups van deze tijd. Deze sociale start ups kunnen de kennis en wijsheid van oude en nieuwe rotten in allerlei vakgebieden goed gebruiken.

Help ons

Wij zijn opzoek naar mensen uit allerlei vakgebieden: van horecaondernemers tot reclametijgers tot financiële helden. Onze Noordse initiatieven hebben allerlei soorten vragen en zijn gebaat bij uw hulp.

Kennis delen

Bent u iemand met bakken vol kennis en wijsheid om te delen en lijkt het u leuk om een coachingstraject aan te gaan waarbij u een initiatief verder brengt? Stuur dan een mailtje naar r.breedveld@amsterdam.nl en er staat een enorm leuke dankbare uitdaging op u te wachten!