AMSTERDAM - Op 15 januari 2018 start de bouw van 94 eengezinswoningen in het Noorderkwartier. Dit projectgebied ligt aan de Elzenhagensingel en het H. Stollenplantsoen. Aannemer BAM Wonen Nieuwegein bouwt deze woningen in opdracht van ontwikkelcombinatie AM Vastgoed en Blauwhoed.

Het terrein is door de gemeente bouwrijp gemaakt. De komende periode worden de bouwterreinen ingericht en start het heiwerk. Er is een groot bouwterrein aan de oostkant van de Elzenhagensingel en een kleiner bouwterrein ten oosten van het H. Stolleplantsoen nabij de A10. Beide terreinen zijn en blijven middels bouwhekken afgezet.

De reguliere werktijden zijn van maandag t/m vrijdag tussen 07.00 – 16.oo uur, mogelijk met uitloop tot 19.00 uur

Route bouwverkeer

Het bouwverkeer komt vanaf de ring A10 de Elzenhagensingel op en gaat via de brug bij de Eeuwige Jeugdlaan naar de Merkelbachsingel en naar de bouwplaats aan het H. Stolleplantsoen, poort 1 en via de Elzenhagensingel naar bouwplaats, poort 2 (zie afbeelding hieronder). Het bouwverkeer wijkt niet af van de aangegeven bouwroute en tussen 8.00 en 9.00 uur is rijdend bouwverkeer op Merkelbachsingel niet toegestaan vanwege fiets- en overig verkeer in de ochtendspits.

Communicatie

BAM Wonen houdt u graag op de hoogte en informeert u over de werkzaamheden middels een bewonersbrief. Deze eerste brief wordt vanuit de gemeente verzonden. In het vervolg worden de bewonersbrieven door BAM Wonen verstuurd.

Nul-opname van woningen

In opdracht van BAM Wonen wordt de technische staat i.vm. de heiwerkzaamheden van een aantal geselecteerde nabijgelegen woningen opgenomen. Het bedrijf Hanselman, die voor Bam Wonen de “0-meting”uitvoert, kan daarom vragen of er foto’s genomen mogen worden.

Overlast werkzaamheden

Enige overlast van de werkzaamheden en het transport van en naar de bouwterreinen valt niet te vermijden. Te denken valt aan geluidsoverlast en extra verkeersbelasting. Wij vragen uw begrip voor mogelijke overlast tijdens de werkzaamheden.

Vragen?

Voor vragen en klachten over deze werkzaamheden kunt u contact opnemen met de uitvoerder van BAM Wonen, André Dolstra en Marcel van Engen, via 030-6305530 of andre.dolstra@bam.com / marcel.van.engen@bam.com.

Voor algemene vragen over werkzaamheden in het CAN gebied kunt u contact opnemen met de omgevingsmanager CAN, Laura van Schaik via 06-8363 6094 of ontwikkeling.centrumamsterdamnoord@amsterdam.nl.