AMSTERDAM - De Zelfbouwmarkt is verplaatst naar een nieuwe datum en een ander gebouw op het Westergasterrein. Dit in verband met het overlijden van Burgermeester van der Laan.

Datum: zaterdag 4 november
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Locatie: Machinegebouw, Westergasterrein, Amsterdam

Wilt u meer weten over zelfbouw en het kavelaanbod in Amsterdam? Zelfbouwers ontmoeten? Inspiratie opdoen en tips ontvangen? Dan bent u van harte welkom op de Zelfbouwmarkt!

Informatie

Op de markt komt u alles te weten over verschillende vormen van zelfbouw en vindt u een overzicht van het aanbod en de beschikbare zelfbouwkavels in Amsterdam. Medewerkers staan voor u klaar om uw vragen over zelfbouw te beantwoorden. Ook zijn er stands met informatie over erfpacht, duurzaam bouwen en financiering.

Inspireren en ontmoeten

Wilt u inspiratie opdoen, andere (potentiële) zelfbouwers ontmoeten of meer te weten komen over procedures? Kom dan naar de panelgesprekken, stoomcursussen of de Meet & Greet Bouwgroepen.

12.45-13.30Panelgesprek; Hoe is het om zelf een woning te bouwen? Zelfbouwers aan het woord.
13.45-14.15Meet & Greet bouwgroepen: Ontdek welke bouwgroep bij je past en ontmoet andere groepsbouwers
14.30-15.15Panelgesprek Hoe bouw ik zelf rainproof? Hoe bouw ik zelf een duurzame woning?

12.30-12.55Bouwen met een groep
13.05-13.30Inschrijfprocedures en voorwaarden individueel & bouwgroepen
13.40-14.05Mijn zelfbouwwoning: hoe pak ik dat aan?
14.25-14.50Bouwen met een groep
15.00-15.25Inschrijfprocedures en voorwaarden individueel & bouwgroepen
15.35-16.00Mijn zelfbouwwoning: hoe pak ik dat aan?

Zelfbouwcafé en kinderactiviteiten

Even rustig bijpraten? Dat kan onder het genot van een kop koffie en iets lekkers in het Zelfbouwcafé. Heeft u kinderen mee? Die kunnen zich prima vermaken in de speciale kids-zelfbouwhoek.

Kavelaanbod

Meer informatie over het kavelaanbod vindt u voorafgaand aan de Zelfbouwmarkt op de website. Meer informatie.
De inschrijving voor de individuele en de Samen in het Klein kavels start 6 november en loopt door tot 2 december 17.00 uur. Meer informatie

Duurzaamheid

Wilt u nog meer informatie over duurzaam (zelf)bouwen dan te vinden is op de Zelfbouwmarkt? Neem dan ook een kijkje bij het Duurzaam020 evenement dat tegelijkertijd met de Zelfbouwmarkt plaatsvindt op het Westergasterrein. Kijk voor meer informatie op https://www.amsterdam.nl/duurzaam020/