AMSTERDAM - Zorgt u lange tijd voor iemand of hebt u dit lange tijd gedaan? Hebt u daarbij veel meegemaakt? Dan is de workshop ‘Mijn Verhaal’ misschien zinvol voor u. De workshop gaat over het delen van levenservaringen die krachtbronnen kunnen zijn. Verrijk uzelf en de wereld met deze oogst!

In deze workshop helpen spelvormen op een fijne manier bij het vertellen van uw verhaal. Kom naar een van de vier gratis oriëntatieworkshops.

Het delen van levensverhalen en -ervaringen staat centraal tijdens de workshop. Kunstenaar Ida van der Lee ontwikkelde een makkelijke, leuke en doeltreffende methode om die verhalen los te weken. Het zijn rituele spelvormen zoals HerinnerDingen of het GanzenPad. Het verrast deelnemers vaak wat dit bij hen naar boven haalt. Het geeft ook plezier en zin.

In elk verhaal ontdekken deelnemers niet alleen wijsheden en inzichten, maar ook liefde, humor of inspiratie. De verhalen worden omgevormd tot een kunstwerk: een gedicht, lied, boekwerkje of een ander levenskunstwerk, dat uiteraard aan de wereld getoond mag worden. Zo worden wijsheden en ervaringen overgedragen.

Bent u mantelzorger of mantelzorger geweest en bent u geïnteresseerd?

Ga dan naar een van de vier gratis oriëntatieworkshops van Dynamo en Ida van de Lee:

  • Maandag 9 oktober 10:00 – 12:00 uur: Buurtcentrum Oosterpark
  • Maandag 16 oktober 15:00 – 17:00 uur: Buurtkamer IJburg
  • Woensdag 25 oktober 10:00 – 12:00 uur: Servicepunt Het Brinkhuis
  • Zondag 29 oktober 13:00 – 15:00 uur: Servicepunt Jeruzalem

Informatie over de workshop en aanmelding

Voor meer informatie over de workshop en voor aanmelding kunt u terecht bij:

  • Ida van der Lee: 06-41382831, ida@idavanderlee.nl
  • Marike Soeterik, Dynamo: 06-49356350

Reguliere workshop “Mijn verhaal, iets voor jou?”

In november starten we met een wekelijkse bijeenkomst op de zondagen van 13:00 – 16:00 uur in Servicepunt Jeruzalem in de Watergraafsmeer. Kijk voor meer informatie op

https://www.dynamo-amsterdam.nl/activiteiten/verhaal-iets-jou-4/