AMSTERDAM - Dutch fashion designer van Perzische komaf Sepehr Maghsoudi presenteert zijn nieuwste collectie URGE 9 december op Masters of LXRY. Tevens heeft Maghsoudi een charity cocktailjurk voor jou gecreëerd en komt hij in actie voor de Johan Cruyff Foundation.

Na zijn vorige twee collecties Light & Scream Under Water in Parijs te hebben geshowd, heeft Maghsoudi ervoor gekozen om zijn nieuwste collectie weer in Nederland te lanceren tijdens Masters of LXRY in de RAI Amsterdam. Dit zal hij doen met de moverende show ‘Urge’ op zaterdag 9 december om 19.30 uur.

Maghsoudi: ‘Ik wil mensen blij maken met mijn design en mij daarnaast inzetten voor een mooiere wereld.’ Dit doet hij o.a. met workshops design your future voor de talentontwikkeling van kinderen en jongeren. Ook vindt hij het belangrijk vakmanschap in Nederland te behouden en werkt samen met Makers Unite om nieuwkomers (zoals hij zelf ooit was) op weg te helpen in de fashion industrie. Voor Masters of LXRY lanceert hij nu zijn dress for charity.

Met de aanschaf van de Maghsoudi x Masters of LXRY dress kun jij stralen tijdens de feestdagen; kan de Cruyff Foundation meer kinderen met en zonder een beperking vooruit brengen door beweging; kunnen nieuwkomers samen met Sepehr aan de slag. Kortom een win-win-win-win situatie.

Zijn nieuwe couture collectie? Die wordt in het geheim gemaakt in Sepehrland in het atelier in Hoorn. Daarvoor moet je nog even geduld betrachten om de betovering op zaterdag 9 december zelf te ervaren.

Kom jij net als ons model en tweevoudig Taekwondo wereldkampioene Samira El Idrissi in beweging voor de Cruyff Foundation? Bestel jouw dress for charity op: sephermaghsoudi@gmail.com.


Cruyff Foundation

De Johan Cruyff Foundation heeft als missie zoveel mogelijk jeugd vooruit brengen door beweging. Door middel van projecten gericht op sport en spel stimuleert de Cruyff Foundation jeugd met of zonder beperking in beweging te komen.

Dress for Charity: € 350, maten 34-44; (zie website voor andere kleuren: www.sepehrmaghsoudi.com)

Made for you on request