AMSTERDAM - Ben je nog op zoek naar een fijne plek voor een nieuwjaarsborrel met collega’s of vrienden? Wij hebben ons Atelier opnieuw ingericht tot een sfeervolle ruimte, ideaal voor feestje, borrel of toost op het nieuwe jaar. Legio mogelijkheden bij tHUIS! Kijk op onze website voor meer informatie. Je kunt ook bellen naar 06 11436065 of mail naar reserveren@thuisaandeamstel.nl. We denken graag met je mee.

Meet & Greet Marijke Aarntzen & Sander Jansen
Expo openingsborrel zondag 13 januari van 15.00 – 17.00 uur

Van 7 januari tot en met 3 maart zullen Marijke Aarntzen en Sander Janssen hun werk exposeren bij tHUIS aan de AMSTEL. Met elk hun eigen expositie en eigen stijl.

Sander Jansen is een traditionele en digitale kunstenaar uit Nederland, geboren in 1981. Na jaren bezig te zijn geweest met digitale surrealistische kunst en 3D animatie, is hij begonnen met het maken van tekeningen met potlood in 2008. Daarnaast maakt hij ook gebruik van inkt en verf.

Vaak begint hij automatisch te tekenen en ontstaat er een creatie die op meerdere manieren te interpreteren is. Afhankelijk van de emotionele staat van de toeschouwers kunnen er meerdere gevoelens en/ of gedachten herkend worden in zijn kunst. Hierdoor is de beleving voor iedereen anders. In deze expositie zal de hij een collectie van potloodtekeningen tonen die ontstaan zijn vanuit de innerlijke wereld. Kom kijken en laat je meevoeren in deze mysterieuze wereld van lijnen en karakters.
Meer van zijn werk is online te bekijken op zijn website: www.sanderjansen.net.

Marijke is een duizendpoot met eigen stijl, kunstenaar, docent, inspirator, motivator, vragensteller,koffiezetter, mensenmens, fotograaf, vormgever, noem het. Eigenlijk is ze vooral zichzelf. Ze kijkt anders dan jij en ik en weet zo verwondering te brengen. Met haar werk wil ze mensen bewustmaken van hun eigen manier van kijken en daar een andere zienswijze naast of tegenover zetten. Bij ons zal ze o.a. werk uit de serie ‘Ode aan Ari’ exposeren, waarvoor ze spullen fotografeerde uit Ari’s tweedehands winkel in de Jordaan.

‘Betaalbaar. Geleend omdat ik niet van overbodige dingen houd, en van kopen om het kopen, of vaneen wegwerpmaatschappij. Ik denk dat investeren in kwaliteit, voor alles en iedereen duurzamer is.Het is een ode aan de mentaliteit daar, maar voornamelijk een boodschap om stil te staan bij hoe makkelijk wij dingen kopen, weggooien.’ Aldus Marijke Aarntzen. https://www.marijkeaarntzen.com/

Hoe dat eruit ziet in beeld? Wees welkom tijdens de openbare openingsborrel op zondag 13 januari 2019 en ontmoet de kunstenaars of loop in januari of februari een keertje binnen bij tHUIS aan de AMSTEL.

Afsluiter van het jaar: Jazz op Zondag Kerstspecial
Live muziek van lokale Jazz artiesten, elke zondag van 17.00 – 20.00 uur


We sluiten het jaar af op 23 december met een heerlijke Kerst Jazz avond, verzorgd door multi-talent Shanna Michelle aka Shanna Slaap. Zingen, dansen en acteren is de tweede natuur van Shanna. Ze heeft opgetreden in verschillende musicals waaronder ‘On Your Feet’. Met een groot repertoire aan nummers en ervaring zul je op 23 december gegarandeerd zijn van top entertainment tijdens onze Jazz op Zondag Kerst editie, helemaal in fijne tHUIS aan de AMSTEL stijl.

Ook in het nieuwe jaar gaan we door met Jazz op Zondag, op 6 januari bijt het Simone HonijkKwartet het spits af gevolgd door vintage Jazz band WhoSheDo. Er staat ook een aantal nieuwenamen op het programma zoals het Thomas Baggerman Trio en Diana Burta. Beide hebben een geheel eigen stijl en staan garant voor een avond goeie Jazz. Kijk voor de actuele agenda op onze website: http://thuisaandeamstel.nl/events/