AMSTERDAM - De afgelopen tijd is er veel gewerkt aan de Klaprozenweg, Papaverweg en het viaduct naar de Johan van Hasseltweg. Dit voorjaar gaan de werkzaamheden in de directe omgeving van het Mosplein een nieuwe fase in. Dan wordt gewerkt aan de Ribesstraat, de Mosstraat, de ventweg Mosplein en de Kamperfoelieweg. Direct aanwonenden zijn uitgenodigd voor een bijeenkomst met informatie over de werkzaamheden. De gemeente gaat samen met de aanwezigen kijken hoe de overlast kan worden beperkt.

Wat gaan we doen?

Het werk dat wij in de buurt gaan uitvoeren, bestaat uit het leggen van kabels en leidingen en de aanleg van het voet- en fietspad, de rijweg en groenvoorzieningen. De verwachting is dat de werkzaamheden aan de weg eind 2017 klaar zijn. Tijdens de werkzaamheden doen wij onze uiterste best om de buurt zo goed als mogelijk bereikbaar te houden. Hinder is helaas niet te vermijden.

Programma informatiebijeenkomst

Wij nodigen u graag uit voor de bijeenkomst op:

Datum: maandag 10 april van 18.00 tot 19.30 uur
Locatie: NH hotel Amsterdam Noord, Distelkade 21, 1031 XP Amsterdam

Tijdens deze bijeenkomst informeren wij u over de komende werkzaamheden. Wat moet er gebeuren en wat betekent dat voor u als bewoner of ondernemer in de directe omgeving? Na deze presentatie horen wij graag van u waar we absoluut rekening mee moeten houden tijdens de uitvoering. Graag gaan wij met u in gesprek hoe wij voor u de hinder binnen onze mogelijkheden kunnen beperken. Onderwerpen als de bereikbaarheid van uw woning, de locatie voor uw huisvuil, laad- en losmogelijkheden voor uw leveranciers, komen daarbij aan bod.

Meer informatie?

Voor meer informatie over het werk aan de Klaprozenweg kunt u kijken op
op de projectpagina. Voor vragen, opmerkingen en klachten kunt u mailen naar
klaprozenweg@amsterdam.nl of bellen via 06 2257 4630.