AMSTERDAM - KNAP! Leren & Meer opent in januari een nieuwe vestiging op IJburg. 15 februari is de feestelijke opening en gratis lezing over Leer Leren, geïnteresseerden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn.

KNAP! Leren & Meer opent in januari een nieuwe vestiging op IJburg. Naast de locatie in De Pijp opent KNAP! binnenkort zijn deuren op IJburg. Gelegen aan Fritz Dietrich Kahlenbergstraat is het een locatie vlakbij de basisscholen en de middelbare school van IJburg. Ideaal voor leerlingen die op IJburg op school zitten en/of wonen. 15 februari is de feestelijke opening en gratis lezing over Leer Leren, geïnteresseerden zijn welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Persoonlijk en professioneel huiswerkbegeleiding

KNAP! geeft persoonlijke begeleiding aan basisschoolleerlingen, middelbare scholieren en studenten op het gebied van studievaardigheden, zelfstandig plannen van huiswerk en het leren voor toetsen. Naast huiswerkbegeleiding, bijles en trainingen kunnen kinderen ook terecht voor de afname van intelligentietesten, dyslexiescreeningstesten (DST) en NIO-testen. KNAP! heeft ook locaties in De Meern, Woerden en Veenendaal. Regiomanager Annette over de keuze voor een tweede vestiging in Amsterdam: ‘Scholieren kunnen in regio Amsterdam aan de ene kant van de stad op school zitten en aan de andere kant van de stad wonen. Huiswerkbegeleiding en bijles dichtbij huis óf school is dan wel zo fijn! Niet alleen in Amsterdam Zuid, maar nu ook op IJburg geeft KNAP! scholieren dat extra zetje in de rug.”

Feestelijke opening en gratis lezing

De officiële opening van het pand is op woensdagavond 15 februari om 18.30 uur. U bent welkom voor een rondleiding en om de opening feestelijk te vieren. Na de opening geeft John Cliteur van Purple Monkey Breinonderwijs een gratis lezing over Leer Leren, deze start om 19.30 uur. Wilt u naar onze opening en/of de lezing komen? Meldt u zich dan aan via www.knapleren.nl/lezingen

Openingsactie voor nieuwe leerlingen

De intake t.w.v. 115 euro is t/m 15 maart gratis. Maak een afspraak voor een vrijblijvende rondleiding en kennismakingsgesprek. We leggen u graag meer uit over KNAP! werkwijze en mogelijkheden.