AMSTELVEEN - Hollandse Meesters is een splinternieuwe plek om te wonen, midden in het centrum van Amstelveen. Er zijn 303 appartementen, waarvan 172 huur en 131 koop. Hollandse Meesters wordt gebouwd om gezond en gelukkig leven een thuis te geven. Een plek voor wonen, werken, ontmoeten, ontspannen én delen.


Aanbod koopwoningen
Wil jij ook in het centrum van Amstelveen wonen? We starten met het aanbieden van de koopappartementen. Het koopaanbod bestaat uit 11 typen woningen, variërend vanaf circa 40 m² tot maar liefst 185 m². Je kunt kiezen uit twee-, drie-, vier- en vijfkamerappartementen. Wil je iets anders? Overweeg dan een maisonnette of penthouse. De keuze is aan jou! Bekijk het aanbod op de projectwebsite: hollandsemeestersamstelveen.nl.

Meesterlijk groen wonen
Hollandse Meesters ligt aan een groene singel met water, op wandelafstand van het levendige Stadshart Amstelveen. De bereikbaarheid met zowel eigen vervoer als openbaar vervoer is perfect. Je kunt niet beter wonen. Het gebouw is opgezet in U-vorm met een open oriëntatie op de naastgelegen groene singel. Dit parklandschap wordt doorgetrokken als een groene loper naar de groene binnentuin en het groen op de gevels.

Ruimtelijk genieten
Hollandse Meesters is een duurzaam gebouw in een artistiek en verfijnd ontwerp. Het gebouw kent een basis van zes woonlagen met daarop twee torens, één voor de koopwoningen en één voor de huurwoningen. Onder het gebouw is een tweelaagse parkeergarage, waar naast parkeren ook ruimte is voor het deelmobiliteitsconcept Hely, met auto’s, scooters en fietsen voor gedeeld gebruik. Op het dak van de parkeergarage is een groene binnentuin van maar liefst 1.400m2. Op het dak van de zesde verdieping is een dakterras voor de koopwoningen en een dakterras voor de huurwoningen. De meeste appartementen hebben daarnaast ook een eigen buitenruimte in de vorm van een balkon of dakterras.

Gezond en klimaat adaptief
Hollandse Meesters wordt ontwikkeld conform de richtlijnen van WELL en klimaat adaptieve toepassingen. Zo stelt Hollandse Meesters de impact van het gebouw op de gezondheid, comfort en welzijn van haar bewoners centraal. Geniet van ‘nature at your doorstep’ en laat je omringen door het groen in- en rondom het gebouw. Dit is een plek waar je kunt onthaasten en ontspannen. Voel je thuis.

Meld je nu aan!
De verkoop van de 131 koopappartementen start binnenkort! Meld je nu aan via hollandsemeestersamstelveen.nl. Je blijft dan op de hoogte van de ontwikkelingen en de start verkoop.