AMSTERDAM - Denkt u graag mee over de aanpak van fietsparkeren? Weet u wat de beste oplossing is voor de afvalinzameling in Zuid? Heeft u goede ideeën voor de veiligheid op straat? Of weet u hoe we in Zuid nog beter kunnen samenwerken aan een zorgzame buurt? Dan heeft u nu de kans! Elke Amsterdammer die woont in stadsdeel Zuid kan zichzelf verkiesbaar stellen voor een plek in de stadsdeelcommissie van Zuid. U hoeft geen lid te zijn van een politieke partij om verkozen te worden.

Op 21 maart 2018 kiezen de bewoners van Amsterdam een nieuw bestuur voor de stad. Bewoners kiezen een kandidaat voor de gemeenteraad van Amsterdam én een kandidaat voor de stadsdeelcommissie. Als u verkozen wordt, maakt u vier jaar lang deel uit van de stadsdeelcommissie. Op die manier bepaalt u wat belangrijk is.

Twee extra informatiebijeenkomsten

Stadsdeel Zuid organiseert twee extra informatiebijeenkomsten over het nieuwe bestuurlijk stelsel in 2018. Tijdens de bijeenkomsten hoort hoe u zich kandidaat kunt stellen en hoe het proces tijdens en na de verkiezingen er uitziet. U bent van harte welkom!

Waar en wanneer?

donderdag 7 december 2017

Tijd: 19.30 uur (19.00 uur inloop)

Plaats: De Nieuwe Coenen, J.M. Coenenstraat 4

dinsdag 12 december 2017

Tijd: 19.30 uur (19.00 uur inloop)

Plaats: Huis van de Wijk Buitenveldert, A. J. Ernststraat 112

Aanmelden?

U kunt zich hier hier aanmelden voor de bijeenkomst(en). Graag bij de aanmelding aangeven naar welke bijeenkomst u komt.

Contact en meer informatie

Heeft u vragen en opmerkingen over deze bijeenkomst? Stuur dan een e-mail naar bestuurlijkstelsel@amsterdam.nl. Bekijk www.amsterdam.nl/nieuwbestuurlijkstelsel voor meer informatie.

Wij kijken uit naar uw komst.