AMSTERDAM - Tijd voor een nieuwe keuken? Omdat je gaat verhuizen, net bent verhuisd of misschien omdat je je huidige woning gaat verbouwen. Hartstikke leuk! Maar waar moet je beginnen? Als het goed is weet je wat je mooi vindt, waar je blij van wordt en wat past bij de rest van je interieur, maar er is zóveel keus. Weet jij precies wat je wilt en zie je jezelf al helemaal zitten aan je nieuwe tafel in je nieuwe keuken? Dan wil jij je keuken vast en zeker helemaal zelf op maat ontwerpen. Daar hoef je tegenwoordig gelukkig geen architect meer voor te zijn. Als jij het idee maar in je hoofd hebt, dan komt het helemaal goed.

Een maatwerk keuken helemaal naar jouw smaak
Zoals gezegd begint het met het idee dat jij in je hoofd hebt. Vervolgens moet dat idee vorm gaan krijgen op papier. Wanneer jij kiest voor een maatwerk keuken via Mandemakers wordt samen met jou die droomkeuken gerealiseerd, die ook nog eens betaalbaar is. De keuken zoals jij die in je hoofd hebt wordt eerst geschetst. Alle mogelijkheden worden besproken zodat de keuken al steeds meer vorm krijgt. De keuken wordt uiteindelijk vakkundig geïnstalleerd zodat jij kunt gaan genieten. Én kunt gaan rondvertellen dat je deze keuken helemaal zelf hebt ontworpen, want daar mag je natuurlijk ontzettend trots op zijn.

Hoe gaat het allemaal in zijn werk?


Maar wat komt er nu allemaal kijken bij een keuken ontwerpen? Het mooie is dat je het ontwerpen van de keuken zelf digitaal in 3D kunt doen. Je kiest eerst de vorm van je keuken. Komt de keuken in een vierkante of langwerpige ruimte? Of een ruimte met een hoek erin? Vervolgens vul je de afmetingen in, geef je aan waar de ramen, deuren en radiatoren zitten en kun je de keuken gaan samenstellen. Een kookeiland, afzuigkap, een werkblad om heerlijke gerechten te gaan bereiden: je kunt alle onderdelen, kleuren en details zorgvuldig uitzoeken en zo jouw droomkeuken realiteit laten worden. Toch niet helemaal tevreden met het ontwerp dat je hebt gemaakt? Het grootste voordeel van online schetsen is natuurlijk dat je niet met een gum in de weer hoeft, maar dat je het ontwerp van jouw nieuwe keuken kunt aanpassen zo vaak als je wilt. Begint het al te kriebelen? Ga er lekker een avondje voor zitten, en ontwerp erop los!