AMSTERDAM - De kranten staan er vol van, hoe gaat het met onze geestelijke gesteldheid in deze tijd. Eenzaamheid, uitzichtloosheid, relatiecrisissen en persoonlijke uitdagingen zijn aan de orde van de dag. Hoe blijf je positief in deze tijd. Daar is Life Transformatie Coach Shorombo Mooij mee aan de slag gegaan.


Life Transformatie Coach Shorombo zag dat veel mensen hiermee worstelende en besloot al zijn kennis en ervaring in te zetten om mensen te helpen een positieve en constructieve mindset te houden. Hij begon met het schrijven van blogs, welke hij de Corona-virus Hacks noemde, maar besefte al snel dat hij teveel te delen had voor een blogformat. Hij besloot daarom alles in een online leerprogramma te genieten zodat hij mensen op een laagdrempelige en praktische manier kan helpen weer controle te krijgen over hun gemoedstoestand en hen te helpen te focussen op de kansen voor groei die er ook in deze crisis schuilen.

Wil jij weten hoe jij een positieve mindset houdt en deze crisis kunt omvormen in groei? Schrijf je in en ervaar het zelf.
https://maximizeyourlife.teachable.com/p/corona-virus-hacks-cursus

Shorombo is een ervaringsdeskundige en heeft door een depressie en later een burn-out geleerd hoe krachtig leefstijl is en hoe belangrijk het is dat je een goede en gezonde mindset behoudt. Wat hij tijdens deze moeilijke periodes heeft geleerd helpt hem juist nu zichzelf in balans te houden én de groeikansen te zien die er ook in deze crisis schuilen.

Shorombo weet als geen ander dat er uit crisis vaak groei ontstaat en deze crisis is geen uitzondering. Aan de crisis kun je niks veranderen maar hoe jij eruit komt kun je wel in eigen handen nemen.